Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postoji svemirsko rjesenje> > > BICIKLO
ma jok, đe će to.. mi smo super razvijeni, a holanđani danci šveđani su zaostali.
Skuter !
Nedo Bog da se sjete to uraditi Nedjeljom npr. kad nema toliko saobracaja, a danas svima uebu radni dan. Sve nam je na "ho ruk"
@text_razuma Nedo Bog pa da gospoda digne guzzicu i nekoliko dana ide javnim prevozom na posao. Zamisli da rade samo nedeljom, ne bi do iduće godine završili. Svakako to ne rade zbog sebe nego zbog vas gospode.
strpljenja ljudi..sta bi da se nikako ne rjesava ovaj problem..nek se radi i zavrsi to kako treba vise...svima ce biti drago
Sarajevo je jako prljavo, zapusteno, zelene povrsine se slabo ili nikako ne odrzavaju, fasade na zgradama su tako ruzne da se covjek zapita zivi li tu iko, ceste su katastofalne, stil gradnje kuca po sarajevskim brdima je u najmanju ruku bez stila. 20 godina nakon rata, toliko investicija, toliko toga se moglo uraditi, ali je jedino bilo bitno da se odredjeni krug ljudi obogati dok sirotinja nijemo posmatra. Ovdje, blizu podvoznjaka je pijaca gdje se prodaju artikli koji ne bi imali mjesta na afganistanskim ulicama, po trotoaru se prodaju polovne patike ili koji par carapa.Jako puno sirotinje je u Sa, i niko se ne pocese sto je to tako. Volim glavni grad svoje drzave, ali ne izgleda lijepo, i djeluje kao da jako malo funkcionise.
bolje se malo strpiti da se rjesi dugogodisnji problem, nego opet s prvom kisom guzve, ovako ce svima biti bolje kad se uradi, iako se sad zale
Bolje i par dana stajati nego godinama veslati i roniti :)
Samo se treba strpiti i poslije mozemo uzivati,nece biti poplava.. strpljen spasen!!!
Prodajem camac vrlo povoljno. Hvala Bogu uskoro mi nece trebati do Buca Potoka 😌
Zbog remonta je zatvoren i kineski stakleni mosta ha ya
Zakonski treba zabraniti ulazak u grad kroz Rajlovac
Ne kupujte camce...Efendic rijesio problem...bolje se strpiti da se to zavrsi kako treba...
Kad je bila poplava svi su kukali, sad kad se rjesava dugogodisnji problem jaooo guzva.... pa strpite se malo..
Treba malo strpljenja,ali zato kada radovi budu gotovi svi ce biti zadovoljni...
cuj preporucuju da se narod naoruza strpljenjem...u ovom gradu za normalno funkcionisanje treba svaki dan pit po jedan apaurin od 5mg
I sad onaj seljacic Efendic, misli da radi pravu stvar, praveci ljudima guzve pred izbore. Sto ovo proljetos nije radio.
@SuaveAcecino1 Sto volim vas koji poznajete taj fenomen zvan Zakon o budzetima, odnosno sta je to ta misterija opstinski budzet, koji nije stedna knjizica da neko stedi pare pa ih trosi na projekte kad mu se cefne. Lupas prijatelju, cudo jedno. Bas me dobro nasmija.
samo kolone nigdje radova