Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od 2016. godine se pravi 500 metara puta
Predizborna šuplja. Dajte im još koju animaciju i biće sretni, pa će glasati za vas.
Ako bogda sledeći izbori , SDA ide u prošlost , uhljebi i lopovi , pljačkati vlastiti narod za lične i prijateljske interese , pametan čovjek će reći samo FUJJJ....
Forto je svijet izmislio za vas,
Gledaj kokošara. Pa to ne zna 3 kilometra sastaviti da valja. Sramota me kada vidim ko nas predstavlja.
Nikako Nenadicu ti si projekat Asima Sarajlica a i Efendic je isto samo posljedica drugog projekta Asima... Prema tome... Niste dorasli.. Kaze objekat nelegalan ali oni pregovaraju?
@gootUser1581545 Pa ja, zato je SDA onomad obustavila gradnju gradskog autoputa, a obrazlozenje je bilo da na trasi ima previse nelegalno izgradjenih objekata. Cekaju valjda da se legalizuje pa da njihovi pajdasi uzmu koju kintu od drzave, sta li...
bice za 20 godina mamu vam nesposobnu hohstaplersku
Kružni tok od 15 miliona KM, a kvadrat asfalta košta 20 KM! Ne grade aerodrom!
Tek sad covjek vidi koliko sestorka nije radila nista osim slikala se za facebook
@gooUser1583938755 Sta tacno vidimo? Vidjeli smo 7 mjeseci radove u Kranjcevicevoj, vidjeli smo pocetak radova na tramvajskoj stanici i evo vec evo peti mjesec. Vidimo prljav grad, vidimo zamjenu asfalta na dionici koja uskoro treba da bude prosirena (dakle bacanje para. Mislim sta tacno vidimo? Ne branim proslu vladu, imali su svojih bubica, ali sta je to toliko bolja ova vlada?
Mogli su ovo obaviti i telefonom, ne treba ni skajp, ni zoom, a oni se stisli da nam pokažu da je sve u zaostatku.