Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoze ni na hadz svako. Treba zasluziti ko Gospodara.
na danasnjem vremenu kad je muslimanski svijet u ocaju, ne samo sirijci i palestinci vi idete nosit pare bogatim arapima koji novac drze u izraelskim bankama. Vjerujem da je i Bogu bilo draze da ste tim novcem pomogli izbjeglicama ili siromasnim muslimanskim porodicama u Bosni
pa što plaču
Zbog ovakvih kao Muzaferija (sto idu svake godine) obicni SMRTNICI nemogu ni otic na hadz jer su cijene digli u tacku. Od hadza poceli pravit turizam.... ko ima love moze i otic ko nema nek cita na klixu muzaferijine izjave... SRAM i STID nek ih bude.........
Ojjj, Visočak ih na Hadž vodio...neka ponove oni ovo i slijedeće godine ako hoće biti sigurni da im se primio...
Strava sa kakvim plemenima smo mi Srbi gradili Jugoslaviju 1918 godine. Vidi ih, kao da žive u 12-tom veku, a ne u trećem milenijumu, 2015 godini i 21.veku.
Šta ćeš, ta plemena postadoše moderni evropski narodi a vi Srbi jadni ostadoste pleme sa svojim trubama na guči i krmetnjacima. Evropski Albanci, evropski Bošnjaci, evropski Hrvati, evropski Crnogorci, evropski Vojvođani, evropski šu.pci Slovenci, evropski Makedonci, i naravno Srbi kmetovi.
Hendikepirani džemu, samo se ti teši jer ti to jedino i ostalo u rezervatu 23%.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li nasih ministarskih hadzija na vidiku?
Blago njima, da im Allah ukabuli i da nam svima da mogucnost da odemo, ja jedva cekam aBd
allah im je uzeo 10 000 maraka za hadz hahahahahahahah
Prema ljudima se ophodim itekako lijepo, a prema djavolima onako po zaslugama sve :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)