Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ta je starka necija majka...
Spomenut je Zeljko Komsic i supruga ambasadora, al\' skoro 100 volontera Druge gimnazije nije.
pola ih je šetalo zato što ne radi gradski prevoz????
Manja ispravka: volontera iz Druge gimnazije (ovi u zelenim majicama) je bilo izmedju 150 i 200! 50% slika koje ste objavili kao interesantne momente jeste njihovih ruku djelo. Mogli biste se informisati malo bolje, ili citati sta im pise na majicama... Bravo za nase dame bez kojih ni nas ne bi bilo!
najezila sam se...
A o današnjem okupljanju u Zetri ni riječi od vas...
Ma kakva ova ko.pila.d što se javljaju sa komentarima,ko da i ne znaju novinari da će se oni javiti,mali de.mb.eli sa bubuljicama gnojnim na licu. Bolje je da su ukinuli komentare. Bolesnici.
Fluoridi se koriste za kontrolu i modifikaciju raspoloženja i ponašanja ljudi. Poznato je da su spojevi fluorida dodavani u pijaću vodu zatvorenika kako bi ih se držalo poslusnim i kako bi ih se spriječilo da se suprostavljaju autoritetima, kako u nacističkim logorima za vrijeme Drugog Svjetskog Rata, tako i u sovjetskim gulazima u Sibiru.
da sam znao dosao bih radi starki ...moglo se namotati vidim iz prilozenog
Fluor se prvenstveno koristi radi mentalne kontrole ljudi zbog svog dejstva na hemijske procese u mozgu, odnosno, njegovog štetnog djelovanja na epifizu kod koje uzrokuje kalcifikaciju. Ingestija fluora uz pomoć sredstava za ispiranje usta i sprječavanje karijesa kod djece je veoma opasna za njihov biološki razvoj, životni vijek i opšte zdravstveno stanje. Fluoridi ometaju sintezu kolagena što dovodi do njegovog razlaganja u kostima, tetivama, mišićima, koži, hrskavičavom tkivu, plućima, bubrezima i traheji. ZNAMO LI STA NAM SE NALAZI U GRADSKOJ VODI???
nisam ikebana
Divno dan :)
Svaka čast!
danas se je ovdje nesto moglo ubosti,,mada svaka kaze ja sam postena,,a ona ko reseto suplja
Nije nego cigani lezali na podu, valjali se.