Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos renovirati onaj hotel na Marin dvoru, kasarne u danasnjem kampusu (smjestiti 2-3 fakulteta tu), Dom penzionera u Nedzaricima, i one rusevne kuce i zgrade od Marin dvora prema Skendreriji - i moze se reci da smo grad u potpunosti vratili u zivot nakon cetnickih razaranja.
Ja sam uvijek protiv modernizacije... kako cemo sad viriti i gledati cure... :))
Konačno lijepa vijest :)
Uvrijeme kad su Turci po Bosni pravili hamame/javna kupatila.francuska i engleska kraljica ,takmičile se koja će biti duže da se ne okupa!
Gledaj ovih što nosaju "zvončiće" po anusu što dislajkuju opće poznatu i istorijski dokazivu činjenicu.
Sto covjeku pucate minuse kad je u pravu...
bit će znači zapošljavanja samo neka fabrike krenu pravo.
pa neko ce morat radit :-)
ma to nek kupatilo prave neko ce opet u talu fino hotel da otvori od nasih sda bande a nek Jablanica i Konjic gore nek izgori i oni su ih vecinski birali bravo narode uzivaj kupaj se ko moze.
prave turci od svojih para...a i vrijeme je vise...jos da naprave Jajce kasarnu pa ko god samo da ne stoji onako i ne propada...kod nas sta se god obnavlja uvijek sda se pominje...pa ispade da samo oni obnavljaju...svaka im cast :-)
Neka, tako i treba. Malo istocnjacke erotike i pederluka. Za par godina onda parada ponosa.
koji si ti bolesnik.