Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je, napredujemo polahko. Ja bih predlozio jos da se izgradi brza cesta od Rajlovca do Zeljeznicke i to prugom jer ko god poznaje put pruge zna koliko ima prostora i kolika je sirina. Time bi se definitivno razrijesila guzva u saobracaju.
u planu je uz prugu da ide gradski autoput, jedan dio do spoja sa ulicom Safeta Z. pocinju graditi na prpljece.
@merebit, o tome se prica vec nekoliko godina, mislim da to nije ni toliko skupo. Samo treba neko ko ce pokrenuti, jbt koliko je para otislo za biciklisticku stazu... znaci ima se, valjda ce krenuti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fino jos i besplatno, je li moguce. :-)
Proplako sam od sreće kad sam sa autoputa "sletio" na kružni tok zaobišavši Rajlovac...
Na putokazu pri ulazu u Sarajevo pise Foca i ispod Centar. Taman tako i dodje.
Hvala ti boze pa me prozivi jer da sam umro jucer danas nebi znao da postoji "gradski autoput" tamo gdje je trebala biti gradska zaobilaznica...
A šta li su Čović, Čavara i drugi danas po danjem svjetlu otvorili? To je bilo nezvanično otvaranje? Ili su mislili stvarno otvaranje da građani mogu tuda voziti?
mi vam avijon tam!
hahahahaha onda ocigledno niste izlazili iz Sarajeva preko Rajlovca....nije problem i nikada se guzva nije stvarala zbog raskrsnice u Bacicima vec je zastoj zbog raskrsnice za Buca Potok...bit ce bolje dok se ljudi naviknu na autoput
ako je to pocetak autoputeva u BIH ja pozdravljam i ovaj pocetak koridora(naravno prvo Sarajevo na redu) ali treba doci do Sarajeva vrlo lošim cestama kroz zemlju....sve se tako naglo promijeni kada predjem granicu s hrvatskom pa se pitam sto se ovdje desilo i gdje su nestali autoputevi!?!? ajmo ulagati vise , a manje mudrovati.
ima dobra dionica autoputa od Tarcina do Zenica cca 90km
sad mi prijatelji došli i kažu nisu mogli proći novom trasom zatvorenaaaaaaaa prolazili su oko 17 h
stas ovdje sjedi s prijateljima:)
OGLAS : ZA ŽENE IZ REPUBLIKE SRPSKE : DOBRI BOŠNJO HOĆE DA PRUŽI PRILIKU DA SE ZARADI. 200 KM PLATA A BIĆE I REPETE KAKO KAD NEKAD I KEKSA MOŽDA DJECI PONESEŠ BITNO JE MALO DA MI PREBRIŠEŠ PROZORE I PRAŠINU A NEKAD KAD MI DOĐE RAJA MALO ČEMO DA TE GUZIMO NA SPEEDU. KAD KRENEŠ KUĆI IČI ČEŠ PUNIH CEKERA I PRIČAT KAKO JE IZA ŽELJEZNE ZAVJESE SVE MODERNO ITD
Neandertalac si!
e zbog ovakvih se ne želim izjasniti ko bošnjak - neću da me se poistovjećuje!
samo se covjek moze radovati na ove vijest, bili on bio normalan, vehabija, nacionalista ili cetvrta varijanta. ;)
hvala Bogu dragom ,neki dan prolazim sat vremena kroz rajlovac , to Gospodaru !
eh, sto smo svracali u Rajlovac po kisobran za 2KM kod Kineza, svracali! ...nego sta ce sada prodavacice ljubavi uz rajlovacku cestu? Nece moci jadne na autoput nogu izbacit!
pretpostavljam da ce se preselit na kruzni u brijescu.
znaci, vozimo u krug i guzimo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
masallah