Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sa naglaskom na BESPLATNO, i onda reci te kako vam je dobro u ovom drustvu i ovakvom nakaradnom sistemu, gdje se hvala besplatnim mjerenjema secera i pritiska. gdje gradjane vide samo par sedmica prije izbora... ma nema veze bitno je da se glasa za svoje nacionalne stranke sa naglaskom na DEMOKRATSKE. htjedoh reci otpor stoko, al realnije je bleji stoko, izgleda da ti odgovara kvalitet trave koju pases.
divi Hajre radodajke stare
Gledaj kako mjeri pritisak, ljudi stoje, ona se preko one \"tezge\" prebacuje, vadi krv u kakvim uslovima, Boze me sacuvaj, dje ovaj svijet ide. Jbm ti zdravstvo i ljekare sa njima.
i kakvi su rezulatati, ima li makar secera u sarajevu
zar nisu mogli naci neke bolje mindze da mjere pritisak i secer?
hhahaha isto pijaca...asisal je prosli put kisiooo
Wouuuw! Koja akcija...ne mogu da vjerujem!?
A jel\' to građani inače naplaćuju kada mjere sećer i tlak? Samo ovaj put gratis rade. Kome mjere? Sve sam mislila da to mjere medicinari i da je inače besplatno u domu zdravlja i bolnici.
cuj gradani,penzjoneri mamicu im samo neka im je besplatno sve lafo bolesno a zdavi su od viju nas
priopčenje dnevnog avaza za pritisak i visok i nizak secer kriv je SDA