Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tesko onima kojima treba uputstvo za suzivot sa drugim ljudima.
Teško onima koji ne rade ništa na suživotu sa drugima.
Gdje god pročitate "mladi lider" ili "obuka za mlade lidere" bježite od toga k'o od vraga, riječ je o nekom "projektu" nevladine organizacije koja pokušava opravdati hiljade KM koje su dobili i potrošili na sebe ali ipak na kraju godine u izvještajima moraju napisati da su nešto i radili "za društvo".
Sure Krava u Kuranu daje jasne instrukcije muslimanima kako i zasto da mrze Jevreje. RELIGIJA MIRA ali GLUPI BOSNJACI TO NEZNAJU PROCITAT. LAZU SEBE I CITAV SVIJET.
Treba neko da kaže jevrejima da mu je babo bio u SS handžar diviziji!
@zoranzoranovic "Treba uzeti i u obzir da su četnici u istočnoj Bosni masakrirali na tisuće muslimana, tako da smo željeli iskoristiti priliku da se branimo.” https://hr.wikipedia.org/wiki/13._SS_oru%C5%BEana_gorska_divizija_%22Handschar%22
Pita cika Hitler ima li gasa u Sarajevu
Da li će biti govora o onome što je razbojnik Muhamed učinio Jevrejima Medine? O genocidu,klanju i silovanju koje je pomenuo Mujo i u qranu? Ili,možda,o divnom hadisu u kom se poziva na istrebljenje svih jevreja,pa i o tom da će i kamenje progovoriti gde se skrivaju Jevreji? Qranske budalaštine se moraju do kraja ispoštovati kod muslimana. Nema parcijalnih tumačenja.
Sarajevo ne moze biti domacin nicega kad nema vode,sramota je to u 21.vijeku..
Molim???????!!!!! Jel ovo neka neslana šala?????!!!!!!!!!😬😬😬😬😬😬
Tu treba jako obezbjedjenje ..ima puno budala koji mrze jevreje a nemaju pojma ni o cemu..
Tu treba jako obezbjedjenje ..ima puno budala koji mrze jevreje a nemaju pojma ni o cemu..
Odmah u uvodnom govoru Bakir bi trebao pitati Fincija i jevrejsku zajednicu u BiH i sve Jevreje koji budu prisustvovali, da li podzavaju ili su protivnik onoga sto Izrael kao drzava cini prema Palestini i njenim stanovnicima. Kratko i jasno: Podzavam ili Ne Podrzavam.
TheSatanicVerses -da li znas ko je izmislio brojeve koje danas koristis? -da li znas za djelo Kanun koje je prevedeno na latinski i koristeno kao medicinski udzbenik do 16 stoljeca? -da li znas za kompas i ko ga je izmislio? -da li si cuo za Ibn Rušda i njegov veliki uticaj na kasniju filozofiju? -koristis li kupatilo/vodovode i znas li odakle dolaze? -znas li ista o utjecaju Gazalija na Tomu Akvinskog? ....pojma ti nemas, intelek ti je na nivou kromonjca
Okle arapa i nauke. O kulturi bilo kakvoj ne trebi ie govoriti. Zapad je tu vec odavno preuzeo kormilo. Jedino Iran podize taj prosjek. ostalo je vise nego zalosno. Uostalom kao i danas. Svi smo svakodnevno ovisni o zapadnoj tehnologoji a zanimljivo da se mozda njeni najraskalaseniji konuzmenti upravo arapi.
Stovatelji zajednicke pizdarije o pizdariji. Ja idiota i uzaludnog posla.
Ovo je već nije promocija, već tipično Sarajevsko licemjerje, hahahhahhahhahahahahhahahhh
who cares...na sto se pare bacaju
Kako ne mogu ovog islamskog licemjerstva. Ovo da Poslanik vidi, pobio bi i vas i Jevreje.
Evo nekoliko hadisa koji govore o divnom Poslanikovom stavu prema Jevrejima: -Prenosi se da je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: - Ratovat ćete s Jevrejima toliko da će se pojedinci od njih sakrivati za kamenje i ono će govoriti: "Allahov robe, evo Jevreja iza mene, ubij ga!" -Omer b. el-Hattab prenosi da je čuo da je Allahov Poslanik rekao: Protjerat ću zasigurno, židove i kršćane sa Arapskog poluotoka i ostavit na njemu samo muslimane.
-Ebu Hurejre, prenosi da je Allahov Poslanik rekao: Sudnji dan neće nastupiti sve dok muslimani ne zarate sa židovima. U toj borbi će ih muslimani pobijediti, tako da će se židovi sakrivati iza kamenja i drveća, pa će kamenje ili drveće govoriti: Muslimanu, robe Allahov! Evo židova iza mene, dođi i ubij ga!, osim drveta garkad, jer je ono židovsko drvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)