Peticija uz poruku "Jovo, izvini"
0
Sarajevo diglo glas: Divjak treba da bude ovdje s nama
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cika jovo zmaje, nista se ne brini sjetit cete se pred slijedece izbore k\'o i nane fate kada ces postati nacionalno dobro i interes ;)
Dok je Jovo nosio glavu u torbi pobjegulja Peđa Kojović je prosio po Americi. A danas Jovu hoće da zatvore a Peđa glumi patriotu Zemljo Indijo, Kino i Korejo!
Pa Kenjas celi život ajde radi promene zastani za trenutak operi smrdaru,uzmi daha pokusaj to sto si pokenjao i budi jednom bre sretan u svom jadnom i ofucanom životu !!!?
ovaj divni covjek sto ni mrava nije zgazio neduzan provodi vrijeme u Becu van guz.nog cri.jeva a on jadnik nije navikao da je toliko odsutan iz guz.nog crije.va. On je nevina zrtva zlocinacke velikosrpske politike. Aj jedan ovakav tekst objavite niste odavno nista slicno pros.rali.
@bljak Drugar, nije Jovi ni do bečkih kafana ni do Beča, vjeruj mi. Ljudina je to za razliku od pobjegulja koje su se skupile da naprave performans. Propala Naša stranka u kojoj nema nijednog borca već su 100% pobjegulje našla na Jovi ubirati političke poene. Ništa drugo! Da ih stid bude!
dosta vise s tim \"čika jovanom\", probiste glavu kao da ga tamo u becu svakodnevno muce elektrosokovima. a nas cikica setka gradom i ispija pica, bila reportaza na tv1
Jos ovo tim kvazi intelektualcima i umjetnicima...: STO NISTE STALI ISPRED terroriste tadica u Sarajevu prije par dana da mu KRIK nepravde u lice kresnete...?!!! Gdje ste taj dan bili...?!!!
Peđa Kojović i Goran Bregović su pobjegli prije nego je zapucalo. Bilo im je svejedno ko će pobijediti i za njih smo bili primitivna balkanska plemena koja međusobno ratuju. Kojović je došao prodavati maglu i sjediti u vlasti a sjedio bi vjerovatno i da je Ratko Mladić gradonačelnik. Nije to moje Sarajevo!
hocu i ja da budem zadrzan u gradu becu, i da uzivam u besplatnom boravku u tom srednjeevropskom gradu, ispijam kahve i viskije po beckim kafanama. i da svako malo neko iz sarajeva dolazi i slika me, i da mi se pisu ljubavna pisma i da se mitinguje zbog mene i da me se velica ka\'no \"najveceg sina nasih naroda i narodnosti\"...
Ovim licemjernima koji danas potpisuju BLJAK...!!! Trebalo im je vremena da se oglase...!!!
@Zmaj potpisujem...!!! Jovane legendo...ZNAJ DA SU PRAVI BOSANCI i BOSANKE UVIJEK TI KOJI TE BRANE PA GDJE ONI BILI...!!!
50 % tvojih c.e.tni.ka u hagu, a ostatak uci nizozemski kako bi pratili \"heroje\", a srbija smanjuje granice u prosjek svakih 10 godina, pazi FREE DIVJAK
mozes.slobodno!..ko ti brani!
haris silajdzic je jedini politicar u cijeloj bivsoj jugosmrdiji koji zna engleski jezik. cinjenica.
Bravo Peđa Kojoviću,ti si pravi BH patriota.
Klasični primjer kako političari zloupotrebljavaju heroje. Potpisivanje nadgleda \"Naša stranka\" kod koje će liste i završiti. Pazite što potpisujete!
Joj blago vama u ovakvom gradu...svaki pet dana neko okupljanje.... sebi sredili stanove, kancelarije i boli ih briga za zemlju i sad kao reaguju. A stvarno, dok su mladi ginuli za Sarajevo pod komandom Divjaka, Pedja Kojovic pobjegulja kako uopste ima stida da se pojavljuje!!!!!