Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sva tri nivoa vlasti su složna u tome da trebaju učestvovati u ovom projektu i u narednom periodu ćemo iznaći sredstva za gradnju ove dvorane u Sarajevu", kazao je Rešidat. Ovom čovjek vjerujem !!
legla bi nam ploha ko budali samar
Ipak Konakovic rijesava nagomilane probleme,nadam se da nece kao prosli premijer!
ovog Residata su na pocetku svi kritikovali, a lik bas dobro radi i pravi posao radi. Kapa do poda i samo neka ovako nastavi.
Neka radi. Dovoljno je onaj Saric zabusavao. Ova ledena dvorana bi nam dobro dosla
Jel' mi u istoj zemlji zivimo?Kakve to komentare dajete?Pa ovaj Zaimovic sto sa Residatom daje obecanja je prvoosumnjiceni u akciji "Gibraltar",u pitanju je pljacka oko 300 miliona EUR-a!?
dragi stanovnici Bosne i Hercegovine, postoji li iko ko bi nama valjao i za koga bi mogli reći da je dobar u nečemu ?? Mi bi i idealnom našli manu, pa makar ona bila: "ne valja što je idealan".
Najidiotskija izjava < turističkog vodića> pa Sarajevo ima ledene dvorane. Zašto ulagati u nove umjesto da se osposobe postojeće. Ko vam dje za pravo da se razbacujete sa novcima građana??? Sve škripi u sport, Rešidad i mafija će se baškariti na tuđoj muci! FUJ! I još jjednom FUJ!
Vodić se razumije u sport kao marica u krivi.... Lako je trošti ono što nisi zaradio!
skople sta ima na trgu heroja ...mogo si do hepija sletit ?
samo se Sarajevo gradi i smao se u Sarajevo ulaze,a ove ostale ko jebe rećemo
velika je razlika izmedju residata i sarica. ovaj residat je za dva mjeseca uradio vise nego saric za 4 godine. svaka cast residatu, a velika sramota za sarica.
Ma osjeti se napredak kako je Konakovic premijer.
Konačno. Hvala Bogu dragom da se neko sjetio da nama fali ledena dvorana. Svaka čast ministru kulture i sporta i hvala ti.
queen123 ( budaletino), pa Sarajevo već ima ledene dvorane, a ovaj " ministar" se grebe. Slovenci uvijek pokupe kajmak iz BiH baš zarad ovakvih volova!
opet govnaa iz slovenije,nema haman niko pametan osim slovenaca a i sto bi bio kad se sa janezima najbolje tali.pljuc za smrdljivu da.
Naravno iz Slovenije. Garantujem da neki drugi to imaju jeftinije. Ne treba nam nova dvorana kada imamo već dvije - osposobite njih. Ali lopovluk je lopovluk - mafija je počela da upravlja sportom i kulturom. Narode zar se to nevidi?
a daj jel' se salite, u HALILOVICIMA?!?!?! Mogli ste je negde jos dalje od grada -.-
Haj ne seri. Nije grad samo od Baščaršije do Marijin Dvora. Treba širiti ovakve objekte kroz cijeli gradski i prigradski reon.
@Norvežanin, jesi ikad bio u Halilovićima? tamo se sad prodaju kurbani prije Bajrama, nepristupačni su totalno, okolna infrastruktura nula. Jasno mi je da se trebaju razvijati svi dijelovi grada ali ne treba nasumično bacati objekte po gradu. Treba postaviti ledenu dvoranu tamo gdje će najviše biti korištena i gdje je pristup najlakši- u blizini škola, sportski centara i sportskih dvorana. A ne u je**nim Halilovićima.
Hajd',uradite nesto,ali gdje je infrastruktura za dvoranu u Halilovicima,cesta,dzamija...!?
Glupost u stas se ulaze novac, umjesto da se otvori fabrika ili neka plantaza da se narod uposli a njima poda na pamet ledena dvorana sto nece miko koristiti
commie, zbog ove rečenice bih ti sad spomenik podigao!
Commie, nismo "mi" raz*** ja sam bio samo klinjo u to vrijeme koji nije znao šta je politika. Neko sa vrha je to razjebavao dobrih 10 godina ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)