Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Terminator, mislm da je to sto si napisao uvreda za sve one koji su Ekonomiju zavrsili na vlastitim trudom i znanjem. Bilo bi lijepo kad bi se suzdrzao od takvih komentara
NE BI DAO PARE NEMA SANSE::: BJEZITE OD EKONOMIJEEEEEEEE!!! NEMOJ NI SLUCAJNO::::: GUZE NA ISPITIMA; CURE MORAJU SKIDAT GACICE ZA 6
Nazalost kada se student s diplomom pojavi na trziste rada, poslodavac ga pita: Sta Vam to znaci MBA?? Sta ces dalje, kada im je poznata samo Diploma a ove Bolonjske ili Medjunarodne, NE! Pa na kraju ti kaze, vjerujem u Diplome, pa sad ako zelis 1000KM kao platu u redu, ako ne, onda biramo drugoga! Posle ti koji si dao 5000KM godisnje za te studije plus sto se treca godina treba u Irskoj obaviti( da ne spominjem troskove) okacio si ga macku za rep. Kad Bolonjska diploma jos nije priznata sta ce tek biti kada se prijavis sa dvije Bolonjske diplome( prva iz BIH a druga iz Irske)!! Jadna nasa ekonomija!!
Znanjem se brani domovina. Da imam para, svim studentima koji završe prvu godinu sa ocjenom iznad 7, platio bih sve ostale godine. Hajmo, biznismeni, pomozite domovini, kreditirajte studente!