Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je na godisnjem odmoru u rodnom Cajnicu.Pricakajte tamo nakon izbora,valjda ce biti neke nafake.
Kakvi cetnici i bakraci, ova bagra na vlasti unistit ce sve i temeljito, sto cetnici nikad ne bi mogli!
Zaista bi bila ogromna steta i jos veca sramota da ova velicanstvena aleja dozivi neslavan kraj
Gudija je napisao;\"Vratite nam Tita!\"davno je bio jedan grafit na jednoj zgradi;\"Tito-vrati nam se!\".A drugom farbom napisan grafit;\"Ne pada mi na pamet-potpis Tito\"!
Pa majku mu, hoću li pročitat neku pozitivnu vijest!?! Propada nam ono što je desetljećima postojalo, jer se kao nema para, a kupuju se jahte po moru. Ima li kraja ovom javašluku???
IMA U BOSNI JOS STO STA TRULOG I ZARAZENOG STO TREBA IZLJECITI NISU SAMO DRVECA .
WWW.CZZS.ORG Evo kako su nas opet naši državljani iz Banja Luke prestigli...
ja sam za to da se opstina Ilidza odcijepi od BiH i proglasi nezavisnost, onda bi zivili ko hadzije i ne bi nam niko bez vize usao ... Aleja bi bila poznatija od piramida u Visokom, jos ako kakav plasticni stecak poturimo negdje...imali bi svoj aerodrom, svoj festival i sta nam vise treba
ma to je jedna od najvecih ljepota koje krase kanton Sarajevo.Ali boli briga pojedine za to kada bi se trebala traziti humanitarna poomoc za to bilo bi dobro samo da ne idu pare od njih..kreteni..u kakvpj mi drzavi zivimo??
Ali neka se ima para za sanaciju njihovi sanitetski cvorova, a to sto bi Sarajevo izgubilo ovakvo prirodno bogastvo, ma nema veze... Napraviti ce neke maestralne betonske gradevine, ne brinite se narode...
1. Općinska/kantonalna taksa za sve koji imaju kuće i/ili ugostiteljske objekte (uključujući one tezgice i slično) u okrugu od 500m od Aleje. 2. Umjesto finansiranja Fashion Week-ova/Izbora za Miss i sličnih gluposti preusmjeriti ta sredstva za Aleju i recimo Vilsonovo. 3. Osnovati od gorenavedenih sredstava fond za očuvanje i što je još bitnije razvoj i nadograđivanje Aleje. Drveće neće vječno trajati, već sada treba početi sa sadnjom drveća koje će za 50ak godina zamjeniti staro.
ljutakoris 05.08.2008. u 11:06 Da su napisani bosnjacki/hrvatski/srpski platani, vidio bi ti kako bi se sredstva rodila... Ovako cemo ostati bez aleje, jos nazif gljiva da udje u Vladu i da srusi ivan planinu, eto nama mediteranske klime... molim vizu za bilo gdje! pa čak i Tunguziju;) Možda bi trebalo osnovati neko udruženje za zaštitu okoliša i prirode, pa pokušati doći do sredstva koja su potrebna, ako već država ne može novac da izdvoji. Mislim da ima jedan profesor na Ekonomiji u Sarajevu koji bi 100% pomogao, jer čovjek na predavanjima priča o zaštiti okoliša, ekologiji i taksama na CO2. Potrebno je jako udruženje građana i nevladina organizacija (sa pismenim ljudima i istinskim dobrovoljcima da se spasi zelenilo ovog grada) koje bi pritisle ove glavešine u foteljama da nešto poduzmu... Ili jednostavno izjasniti se kako jedna nacija ugrožava drugu i to ugnjetavanje dovodi do oboljenja stabala...;) Pa da vidiš kako će političari pojuriti da riješe taj problem... Mogu profesori i asistenti fakulteta prirodnih nauka tražiti sredstva za naučno istraživačke radove na tim stablima i iskoristiti jedan dio sredstava uz pomoć studenata da suzbiju te parazite koji napadaju stabla... Postoji milion ideja, efektivnih, logičnih i nefektivnih i nelogičnih, nije problem nači ideju za rješavanje tog problema, problem je implementirati aktivnosti za sanaciju, kao što je i problem pronači dobrovoljne aktere, pa čak i plačene da se sprovedu planirane mjere. Na žalost, ali javnost nije toliko zainteresovana tom vrstom problema. Nije to nacionalistima, fašistima i drugoj gamadi od vitalnog nacionalnog interesa, ili ti ga čitaj, nisu još skontali način kako će jedan dio sredstava planiranih za očuvanje tih stabla preusmjeriti u svoje džepove i na bankovne račune... Uostalom ne može se ispolitizarti i upotrijebiti za stranačke izbore.... Možda:)
MAh, ne trebas nista raditi nek si se ti nagovorio za amy i clanak o njoj, eto dao si dovoljan doprinos...give me a break! moze se stosta toga uraditi, sto ne napises mail recimo Hajatu, trazis da obrade to jednim prilogom za vijesti u 7, i onda pocnemo buditi ljude...ma jok, nek si ti nasao manu na vijestima...
sad ce velika mama da izdvoji jednu 5-ticu za sanaciju i recice \"MI SMO DALI PARE\" (a za onu fasadu na olomanki i za kk bonsa po dvadeset tisuca). a naclenki opcine ilidza ce dati ta stabla(kad se osuse) brajlovicu da ima za razanj u restoranu po extra cijeni da mu se sad ovaj samo ne kandiduje na izborima, jer mu je velika konkurencija bio na proslim. kad sam vidio seju brajlvica da se kandidovao na proslim izborim, zeludac mi se okreno! konta dobro vodi kafanu pa moze i opcinu (mada tu je to negdje).
e ovakvi se clanci traze! anagazovanost! a ne nesto poput amy winhouse has done ti again... ako se drvece ne izlijeci i umre bit ce to tragedija!!!! what can i dooo about it, nothing izgleda.