Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko god neko pričao oko jednog se moramo složiti: Samir Efendić je toliko sposooban načelnik da je to nestvarno. Sve što je čovjek počeo uradio je, i to sve prije vremena. Novi grad se mora ponositi ovim čovjekom. Da se razumijemo, ja sam veliki protivnik SDA, ali ako je neko sposoban i dobar, kao Efendić, kakve veze ima stranka s mojim simpatijama.
Broj jedan: "..preko direkcije za puteve i opcine Novi grad" Broj dva: pitanje ovog puta se vuce vise od 20 godina, gdje su ti prosli nacelnici? Zasto se u njihovom mandatu nije to uradilo? Covjek je insistirao na ovome.
@asovi1234-Moram reći da se djelimično slažem, mada se mora priznati da je u odnosu na prethodne načelnike uradio dosta više, ali se mora uzeti u obzir i da je dosta realizovanih projekata urađeno odlukama opštinskog vijeća gdje sjede i predstavnici drugih stranaka.Jedna od stvari koju nije rješio,a obećao je pred izbore,je problem pasa lutalica, "Bauhaus"(kod Žice)-prostor još zjapi prazan i rekostrukcija komunalne mreže.Sve u svemu šta god da je uradio za dobrobit opštine je za svaku pohvalu.
Ovaj Efendić nije "normalan" odudara od svih do sada , ovakvi ljudi se pamte svi ostali idu u zaborav , da je više ovakvih radnika na odgovornim funkcijama, sve bi nam cvjetalo.
Bilo je pokusaja da se i ranije ovo uradi, ali je SDA blokirala sve. Sada kada je njihov covjek tu, onda oni kupe kajmak ;)
Nit' đe letim, nit' mi treba. Meni treba trotoar bez parkiranih auta.
Samo naprijed, extra je i tako treba da bude. Dosta vise ulicica i guzvi. Hocemo da se osjecamo kao ljudi, a ne kao praljudi.
Raskrsnica kod taxi standa, prilaz hifi, oko resetke kod hife, prikljucenje iz pravca podvoznjaka. Nista od tog nije asfaltirano. Sta se ceka. Nisu iscrtane trake. Zasto?
kakvi su ovo nazivi te transferzala ova ili ona.......... dajte nazive ulica i koja je opština pa da i mi koji nismo u sarajevu skužimo................
Ovo su tehnicki nazivi radi lakseg snalazenja u prostoru, naravno da ce te transverzale i longitudinale imate svoja imena :) dio prva faza A transverzale nosi ime Brace Mulic dok ostatak A transverzale i nema trenutno ime jer je do sada to bila livada prvenstveno.
Sa neizrecivim oduševljenjem pratim sve uspjehe novih mladih edukovanih naraštaja SDA koja je neprekidno na vlasti od 1990. Naravno, starim kadrovima SDA nije bilo ni 10 godina od dobijanja kredita da prionu na nosoao a vidi sad, PRIJE ROKA !. SDA, demokratijaaaaaaaaaa ! A da se malo proba druga partija ?? Marš komunjaro jedna, Srbine jedan :)
Mi želimo da gradimo, mi želimo da se nastavi Koridor 5C do Mostara, želimo da spojimo Krajinu i Sarajevo, želimo brzu cestu Tuzla – Sarajevo, želimo Sarajevo kao grad koji ima 14 uzdužnih saobraćajnih traka i dvije transferzale koje će od Sarajeva napraviti prijestolnicu.- Fahrudin Radoncic kada je dogovorao ulazak u vlast krajem 2015!
Poenčići, poenčići...
DINO JE UZ NAROD, UZ BOSNJAKE, JEDINA NASA NADA!!! DOK NAS DINASTIJA IZETBEGOVICA POSMATRA S POLJINA, DINO JE TU S NAMA, HRABRO UZ NAS RJESAVA PROBLEME NARODA. DINO KONAKOVIC ZA PREDSJEDNIKA!
Mi želimo da gradimo, mi želimo da se nastavi Koridor 5C do Mostara, želimo da spojimo Krajinu i Sarajevo, želimo brzu cestu Tuzla – Sarajevo, želimo Sarajevo kao grad koji ima 14 uzdužnih saobraćajnih traka i dvije transferzale koje će od Sarajeva napraviti prijestolnicu.- Fahrudin Radoncic kada je dogovorao ulazak u vlast krajem 2015!
pa što odmah ne pravite kružni tok, nego će te do godine opet razvaljivati......
A kad kontaš završiti radove na kružnom u Buča potoku Efendiću?
triput Semir jednom Efendić... Semir Semir Semir Efendić!
Slazem se u potpunosti..Ne trebamo gledati ljude kao stranacki kadar..u svakoj stranci ima sposobnih ljudi.Efendic je mlad covjek a veliki menadzer.zasluzuje podrska za daljni rad
Sarajevo bilo metropola a u buducnosti ce biti i veca..
Hahaha metropola?? Ja sa ovdje rodjen, a i moji isto tako. Sarajevo je daleko od metropole, procitaj: https://sh.wikipedia.org/wiki/Metropola
Super. A biciklostcka?