Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I? Sad bih ja trebao imati sazaljenja s ovima sto se sami voze u autima jer im je lijena guzica. Ostavi auto kod kuce!
kupite sebi bicikle cobani
Hvala bogu samo nek zivim u Sarajevu a ne ne nekom selu tipa Zenica i slicno pa nek idem na posao i po dva sata , mislim ionako mi to opravdaju na poslu (radim u drzavnoj instituciji) pa mi svejedno..ali Glavni grad je Glavni grad..jah!
našli sad da kopaju dok je škola -.- umrem dok dođem do škole a još danas ova kiša .. divno je bilo :D
welcomeeee in sarajevo
zivim na mejtasu, radim u uniticu, ali ipak idem autom na posao. Ko ce hodat po ovoj kisi.
Jesu li culi da narod ide i pjeske i voza biciklo? Neko mora ovome narodu objasniti da nije cool voziti auto. I odakle im pare za auto i gorivo i ostale troskove ?? Koliko od njih sto vozika auto nije platilo grijanje ???? Hebo Kafkine romane ovo je drevni Bosnjo Hanifa iz Nedjarica ide sestri u posjeti na Alipasino i mora se provozati sa autom i onda psuje sve redom kako je guzva..:Sta sa malo mobiliteta i pr.kno prosetati i zdravije je i manje kosta...Ali drevni Bosnjo ,Sandzo i ostali terminatori imaju svoja pravila ,kruze gradom u autima da ih \"vide koke\" i momci i ozenjeni ....
I onda kazu da je benzin skup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OVO SE TREBALO RADIT ZA VRIJEME VREMENSKE NEPOGODE KADA JE SNJEG BIO 2 METRA TADA NIJE BILO GUZVE:)
Vrlo jednostavno resenje postoji za ovaj problem RADITI OD 19 sati PA DO JUTRA, takodje i komunalci znaju da prave ovakve probleme ujutru i u toku dana skupljaju smece kad je spica blokiraju citavu ulicu dok potovare kontejnere... nigde se tako to ne radi samo kod nas
daBogda da ovo završe za 2 mjeseca, to bi bilo super....
Dobro je nek nema rata
Zar ne bi bilo bolje da vozaci ostave svoje automobile kod kuca i da koriste gradski prevoz i sigurno ne bi bilo \"cepova\" i guzvi. Zar moraju koristiti automobile i stvarati neopisive guzve ? ? Sigurno ne moraju mogu pjeske prepjesaciti centar uzduz i poprijeko za pola sata. Zato bi moja preporuka bila: Dragi vozaci u Sarajevu ostavite svaoja auta kod kuca i koristite gradski prevoz dok traju radovi, a setnja ce koristiti svima.
Pa isti ti ljudi sutra nece sa autima skakati po rupama oko šina i razvaljivati svoje dragocjeno auto, pustite ljude da nam poprave grad pa trajalo koliko trajalo!!!
seljacima iz sandzaka i i.bosne zabraniti da voze na cesti bi ostao mali broj vozila
metro treba napraviti
Ako bi krenuli nocni radovi kukali biste sto je buka. Vama nikad ugoditi, hvala Bogu sto sam otisao iz Sarajeva, to nije S od onog lijepog grada u kojem sam rodjen.P.S. Ako nekad i dodjem, radujem se sto se svi tramvaji okrecu na Zeljeznickoj stanici pa ne moram cetvorku cekati do besvjesti.