Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije nane sto je prodavala priglavke na Drveniji, jos jedan dokaz da se ova drzava zna boriti protiv kriminala...SVAKA CAST....da hoce uhvatiti I onog sto prodaje olovke za 0.5km, konacno vise nebi bilo kriminala u BH ?!!?!?!?!?!!?!!?!?!!?!!?
e kao drzava radi,sakcionisala opet bjedu halooo,,dok pravi krimosi rade slobodno ,,smjesna vjest,klix je posta truba
Nike Klix kriv sto zivimo u nebulozi od drzave...mi birali..
al ovo nije vjest,,obavjestavaju nas kako neko lose radi svoj posao,,tako mogu napisat i zidari su ozidali 3 metra zida
mi bi svi sta god na lijepe oci.. ok hoces da prodajes.. nabavi dozvolu.. a sa druge strane opstina neka obezbjedi prostore za smjestaj istih.. ovi ce placati zakupninu.. ima ce prostor za to i svima dobro.. narod ne razmislja hoce li dobiti kakvu bolest.. i eto.. ali ne.. niti opstina preduzima bilo sta po tom pitanju niti se nasi "standasi" trude da to dobiju, nego hajmo sta god na crno.. lahak pos'o a parali... nit placam drzavi sta a ako me uhvate dva dana me nema i ja opet na istom mjestu...
ma nista je ovo u nas grad zatrpan standovima sa svim i svacim nemos proc normalno