Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imam ovdje nekoliko nalaza brisa (na stapicima) iz nekih ugostiteljskih objekata ali su mi se papiri pomijesali! :-( dijagnosticirao sam prisustvo bakterije "Salmonela" i "Escherihija coli"!!! (Dr. Puvacicu, sta kazes na ovo?) zna li neko ciji su ovo uzorci il' da dostavim sanitarnoj inspekciji na ime nekog, nama svima dragog, ugostitelja? zna li neko "podobnog" ugostitelja? mozda da "zaplati" Inat Kuca, mozda Michelle, mozda Park Princeva ili Pivnica! nego, ako nisu uredno izmirili "reket", da ih oderemo, a?! reketasi, javite se!
eto, sta sam vam reko? pero, to je borsalino otvoren cim su inspektori zamakli iza ugla. ma znas kako to ide: "halo bing, kako bratac, nego.. . ." sta se, bolan ne bio, cudis.
Ne kontam. Ja u "zatvorenom" Borsalinu bio i juce i prekjuce, i jos jeo.
ja farse i go*ana! sve i jedna ce biti otvorena za manje od 48 h! jadnooooooooooooooooo!
a buregdzinica "kod noktara" - markale?
Čujem da je zatvoren i McDonald's na Panjinoj kuli
hehe,tako je burek :-)
cuj burger king...a ja tamo redovno jeo sendvice. NECU VISE, bljak
samo tako . zakon i samo zakon.. Pogotovo treba zatvarati kineske radnje.. treba ih jebavati u pojam.. to je peta kolona!!
Picollo??? Picollo Mondo???? Nevjerujem
jebem vam zurnalizam, neznate reci sto su zatvorene!!
Ide na bolje... Selam-pozdrav svima!
Prilikom prošle kampanjske akcije privremenog zatvaranja pekara prolazeći pored jedne "zatvorene" pekare utvrdio sam da ista radi. Prodaju uz pecivo i kolačiće. Kome oni kampanjsko čavče pod bubrege prodaju?
Svaka cast.Bolje da ih nema nego da ljudi proljev dobijaju od njihove hrane. Zar nije tako "OTROV-e".
samo nek nam ne diraju trovaca na bjelavama. a trovac na marin dvoru,hm,mamu mu jebem jos imam proljev od njegove pljeske u somunu