Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci Henry dao 56 hiljada, nekontam tih 6 hiljada stvarno !?!
Sanela BRAVO! Respect za ono sto si ucinila za Haiti i za ono sto cinis za BiH.
@ Damir: Zar stvarno mislis da je nekome kao što je Sanela potrebno da da milion da bi se promovisala... Vjeruj mi mogla je to i sa mnogo manje novca. Dolazak u Sarajevo je njena lična stvar, mislim da o tome zaista nema potrebe komentarisati bilo šta. Ne promoviše se kada dolazi, a mogla bi i te kako da to želi. Pošto kažeš da si toliko načitan, obrazovan, mogao si do sada naučiti da se ne pomaže ni vjernicima, ni vračevima, već ljudima. Ako je tebi vjera presudna u odnosu prema okolini, ti onda zapravo i ne znaš šta je istinska vjera!!!!
Evo Dvojni Moral je rekao realnost,slazem se. Ja sam zauzeo malo ortodoksnije stav i time ljude isprovocirao,ali jos uvjek stojim cvrsto pri njemu. Da ste vi Bosnjaci malo svjesniji ne bi vas godinama svi gazili.Pomozi prvo bliznjem svome pa onda pomazi dalje! I ako moze da mi neko dostavi podatak koliko je to ova organizacija pomogala ugrozenim muslimanima. Ili mozda Sanela ne smije takvim da pomaze,da se ne izblamira u Hollywood-u:) Ipak to niej takoIN kao Haiti!
Samo bih pitao ove sto kenjaju o moralu - da se vi nazitegu za lovu i primite samo 100 000 potegli bi Onog gore za onog dole ne bi ni znali ni ko ste ni sta ste - ma sta ja vama pricam - sve mi je pred ocima - malo pozicijice i malo placice pa malo mora i autica i odmah parate nosom nebo. Ova treba je otisla na teren i dala milioncek - kako je dosla do njega nije bitno - nek je preko chkazepi - al se opet sjetila onih kojima treba. Na kraju krajeva - idiotizam - zar treba gledati ljude po vjeri naciji i slicno selektovati da bi im se pomoglo.
Oprostite zbog gresaka, nisam kontrolirao pre nego sam poslao. Ako ne zelite da uvazite tudje misljenje ucinite to bar dostojansveno.
Treba pomoci zrtvama, to je ljudski i humano o kome god da je rijec. Medjutim, ocito je to da zapadni neoimperijalizam ima umjesane prste u ovu \"svesrdnu\" pomoc... Nije se zemljotres ni smirio a lesinari su se vec poceli jagmiti za prezivjelu djecu bez roditelja kao da se radi o importu kucnih ljubimaca. Traze jos da raspuste legalnu vladu Haitija... Kada zemljotresi tresu muslimane u Turskoj, Iranu, Pakistanu, Indoneziji... odnesu na desetine hiljada zivota, a jos najmanje deset puta toliko unesrece, medijska masinerija Zapada ravnodusno objavljuje te vijesti, a kamoli da organizuju kolosalne akcije pomoci i slicno. Sjetite se samo s kojom dozom cinizma su izvjestavali iz Bosne u vrijeme rata, kad je najgore bilo.
Pa ne trubi kad dolazi u Sarajevo jel li se time ne promovise kao na Haitiu. Pametnome jednom dosta,gledao voga sto sam reao,a na ostale komentare ne bi da se osvrcem, buduci da sam ovakve pa igore ocekivao od vecine neinformisanoh komentatora ovdje. Mozda bi bilo korisno procitati neke knjige,pogledati neke dokumentarce,procitati neke druge novine,porazgovarati sa razlicitim ljudima,malo obici svjeta(ko je u mogucnosti) onda bi se i tudji komentari mogli malo bolje razumjeti.Trebamo pomagati svim vjernicima ali ne i vracevima,ko je malo upoznat sa situacijom u Haitiu ili jos bolje ko je nekada bio tamo zna o cemu govorim,ostali nisi ni bitni!
Jako lijep gest koji zasluzuje samo najvece pohvale.
@? - idi pa se lijeci i ti i svi zavidni, zna se koliko je djevojka ucinila za ovu zemlju, samo sto ona ne okuplja novinare za svaku donaciju, kao sto neki okpue press da bi donirali jedno pisljivo auto nekom tamo...svaka cast Sanela, pusti ove zavidne neka se jedu sto nisu na tvom mjestu, a posebno one koje ti zavide na muzu :-))))))))))
Sanela svaka čast. Tako to rade veliki ljudi, sa velikim srcem! Prva bosanka koja je pomogla tom nesretnom narodu!!!!! Gdje su ostali???? Glupo je komentarisati bilo šta o nacionalnostima onih koji pomažu i onih kojima je pomoć potrebna. Prevaziđite to ljudi dragi, krajnje je vrijeme. Bitno je jedino da još uvijek postoje dobrota i želja da se nekome pomogne. A priča koliko je pomogla našoj zemlji i da li dolazi u svoj grad - da malo više pažnje obraćate na ovakve teme kod nas, znali biste koliko je i kome pomogla kod nas. I da, Sanela dolazi u Sarajevo, samo ne trubi o tome na sve strane, jer ta informacija ne znam kome je toliko bitna???? SANELA, IMAŠ MAKSIMALNO POŠTOVANJE I DUBOKI NAKLON!!!!!
SANELA, OZENI ME!
aferim, Sanela.
koliko je novca Sanela dala BiH? Ili, JOS BOLJE PITANE sjeca li se iko od vas kad je ona zadnji put bila u svojoj domovini? mozda cesto dolazi a da ja ne znam..pa ako neko zna zamolila bi za odgovor... s obzirom da je toliko bogata i velikog srca koje projekte je ona za svoju zemlju uradila i to uspjesno? primjeri? nadam se da ih ima jedno desetak...
Sanela svaka cast......... @DAMIRE BRAT JE MIO BILO KOJE VJERE BIO....A NE SAMO ARAPI ILI POARAPLJENI!