Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pleme vam nesposobno... Sve goli uhljup naloziti da se radovi izvode tokom nedjelje je van pameti.
Da neće možda u toku radnog dana, pa da se isfekališu svi poslovni subjekti?
jarane,upravo gledamo fakultetsku struku sa Kobiljace, Sokoca i Travnika Blago nama i firmi gdje još sjede na čelu diplome od prije rata ,ovi kada zasjednu ,ima da propadamo 100 na sat svaki dan
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ko se sinoć dobro istovario miran je
nesposobnjakovici da li ste čuli za rad nocu kad su ovakvi radovi u pitanju
VIK su 100postotni kriminalci i lažovi. Imaju godine i desetljeća korumpiranosti iza sebe, više nego bilo koja druga kantonalna javna ustava. Godinama su dizali sebi plate i uvodili restrikcije usred ljeta, a marke nisu uložili u obnavljanje vodovodnih cijevi. Oni su dobro uigrana mafija. Njima se može dovesti nas, građane, u necivilizacijsku situaciju i bahato poručiti da samo trebamo da "imamo strpljenja". Nema te vlasti koja može zaustaviti ovu mafiju od VIKa.
Nema gore firme od VIK-a.
Kako lako zaboravljamo BH Telecom 😝
najbolje ovo sa brojem telefona dispečera - pa jeste li normalni? Mislis da ce neko podici slusalicu dok ne procuri....
Javlja se veoma ljubazan gospodin, doduše nakon dužeg čekanja. Tako da barem jedan čovjek u toj firmi radi svoj posao.
Ma vama sve otezava rad. Sramota!
Pošaljite Emelu neka napravi reportazžu o kvaru. Čitav dan ponavljate istu priču odite na Bačevo snimite situaciju. Ebalo vas novinarstvo.
dakle prema provjenama da zamijene cijev treba im skoro tri radna vremena. da li je u pitanju složen poduhvat ili možda nestrucnost
ja se odoh posrat pa nek ide sve u p.m. ne gumo vise durat ocmi hahahaha
Danas narod teglaci kanistere kao da je ratno stanje.
Nista odoh u Istočno da se istuširam ne mogu sutra smrdljiv na posao.
Kako ce jadan narod sutra smrdljiv na posao,sutra znaci samo parfem.
PA AKO BAŠ TOLIKO NEMOŽETE BEZ VODE JEDAN SAD ONDA IDITE U SVOJA MJESTA ODAKLE STE DOŠLI TAMO IMA UVJEK.... NEČEMO SE MI LJUTITI AKO ODETE!
NeČemo, hoČemo da iskusimo Ćari velegrada.
Ha ha vremenski uslovi ne dozvoljavaju.Da li ima neko ozbiljan u toj kompaniji da je dobro organizovao rad, pratio vremensku prognozu i obezbijedio mjesto rada. Znali su gdje je kvar.Šta da je sniježna oluja bila danas? Gluposti na video snimcima trojica rade, mašine stoje, i režu cijevi i uklapaju na licu mjesta.Priprema za rad je pola posla. Nisu bili u stanju ventile pripremiti nego ih sklapaju na kiši ... bruka.
Tako Vam je to dragi gradjani kad se seljacine Popnu u grad i na pozicije pa mu nijedan obrazovan ne moze pera odbiti. Dzaba seljacini citirati da ce se desiti ovo sto se sad desilo jer 'seljacine' uvijek znaju najbolje i kad neznaju ti arogantni licemjeri, majmuni, i zadnji olos zbog kojeg se civilizovanost unistava i evo rezultata prave od sarajeva seoce.
Samo kude rad, a sta bi vi uradili? za narod?