Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma trebali smo odmah zavrsiti s predstavom, americkog ambasadora postaviti za predsjednika BiH a USAID da nam budu vlada i gotova prica.
SVAKA CAST
jedna nevjerovatna bastina i bogatstvo Bosne i Hercegovine je ovaj samostan u Fojnici .... Fratri su znali na orguljama i "crven fesic babo" da sviraju......
Još kad bi ova jadna državica znala cijeniti kulturno i historijsko blago kojeg ima na pretek, samo ga rijetki primjećuju, gdje bi nam bio kraj.
država koja nije svjesna svoje historije, kulture i kulturno-historijskog naslijeđa ne može imati ni svjetliju budućnost.
Dobro da turisti imaju ove franjevacke samostane da bar negdje mogu vidjeti kulturnu bastinu BiH kad za Zemaljski Muzej niko ni repom ne mrda.
Naravno, sve s nazivom BiH unistavaju a nasi dopustaju bez razmisljanja.. Ne znam da li postoji ijedna zemlja u svijetu da nema muzej !!!!!