Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fala bogu da ste i vas bosnje stavili u NEGATIVA(C) Trebalo vam je vremena da vi to shvatite, istina je da se samo u BiH zlocinci brane sa slobode ili vecina jos nije ni optuzena (ali ce doci vreme) dok su svi iz RS i Herceg bosne odavno u zatvorima.
http://slavicnet.com/sarajev o/sarajevski_masakr_p.html 51-P.M. zločinac Tok...ć Ne.ž.d http://slavicnet.com/sar ajevo/sarajevski_masakr_s.ht ml 180-S.A. zločinac Tok...ć Ne.ž.d Još uvijek slobodno šeta Hrasnicom i Ilidžom a bili su civili - starci
I ko sad kaze da Hrvati i Srbi ne vole Bosnu. Pa covjece, sudeci po broju koemntara koje ostavljas, ti ne samo da volis, ti su opsjednut ovim bosanskim portalom. Ako mashala.
Hajmo opklade koji je Hrvat sutra na redu za negativca. Primaju se i tiketi sa prognozom koji ce Srbin prekosutra biti negativac
u ruandi isto........ glede nekapaciteta.... izvor wikipedia
Kako i zasto bi neko ko nije pravio zlocine, za njih odgovarao? Jel\' ti to nekad palo na pamet? Ili ti je SRNA totalno mozak isprala?
Kako su svi pohapseni, kad eto ti pises sa slobode? Ili se mozda javljas direktno iz Scheveningena?
pa nije ni mladić pravomoćno osuđen
4 marke stavljam da je sutra opet Covic negativac.Zna li netko koeficient?
HRHB I RS PITANJE: TREBA LI VAM MALO VAZELINA? DODIK I ČOVIĆ SU PONIJELI PO JEDNO BURE U MOSTAR DANAS.
samo muslimani u bih ne odgovaraju za svoje zlocine
tako pravi serbski xeroji radu beze beze bas kao i karadza i mlatko
Ko je veca bagra? Barasin ili te muslimanske seronje u posranom ,,krivosudju,,?
Je danas je Srbin ali ja sam se kladio na Dodika! A šta ćeš ne možeš sve pogodit... Sutra je Hrvat na redu, šta mislite hoće li biti Čović, Ljubić ili neki general HVOa?
Tko nas bre zavadi
je li Mlaćo pravomoćno osuđen, ako jeste - slažem se, a ako nije - gdje su dokazi za tvoju tvrdnju??? Pusti rekla-kazala... dokazi! Dalje, niko nije kriv sto vlast hzhb nije skupljala iskaze svjedoka i dokaze o ratnim zločinima, garant su kontali da će biti pobednici, a pobjednicima niko ne sudi, jer oni pišu istoriju. Bošnjaci su vrijedno radili na sakupljanju dokaza i zato je najviše nebošnjaka osudjeno. Da su činili zločine - jesu, to niko ne osoporava, ALI... zločin se mora i dokazati. Ko nije na vrijeme dokumentovao - sad se nažalost samo može slikati!!!! I zato nisu krivi neki dtugi, nego ti isti koji se sad žale!