Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni ta tri ne rade svoj posao. Odu uzmu pinku i doviđenja. A to što su radnici ugorzeni i nezaštićeni je njima apsolutno ne bitno...
Mogu oni to stiči samo neka obilaze koga treba a ne frizere,grilove itd.........!!!!!
dobar loš zao
Neka dnevno svaki obiđe po 5 pravnih lica, i svake 3 godine će zavrsiti ciklus. Sta ce češće od toga u kontrolama. U tom istom periodu ostat ce prostora i za prijave.
Gore i korumpiranije bagre nema!
Zašto inspektori prelaze u druge organe uprave. Zato što doživljavaju degradaciju kako od stranaka tako i od rukovodilaca. Zapitajte se koliko država štiti inspektora.
Nikad vise inspektora a nikad gore stanje. Do cega li je
Gledaju kroz prste strankama koje su dobre sa strankama na vlasti,jer su i oni postavljeni od tih istih stranaka! Normalna je pojava da gledaju kako radnici od opreme za rad na visini imaju samo "Subhaneke"! Je ki iko od vlasnika tih kompanija uhapsen zbog nesreće?
Ovaj noz na slici mi je najjaci
Ramin mali... ustvari taibov