Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlicna medijska kampanja :D do ove vijesti nisam nista znao o trci
zato se trebao organizovati revolveraski obracun, vjerujem da bi se prijavilo 15000 ljudi
http://www.delbih.ec.europa.eu/News.aspx?newsid=5313&lang=BS Stotinu trkača sudjelovalo je u tradicionalnoj \'Trkom u Evropu\" seniorskoj trci koja je odžana u nedjelju 6. maja. Novi događaj uveden je ove godine - \'Junior\' trka za uzraste 6 - 12 godina starosti. Dvadesetero djece svih uzrasta pridružilo se zabavi. Pobjednici svih trka dole su navedeni, a posebna nagrada dodjeljena je školi Mjedenica za njihov timski trud. Ovi pišu jedva 50-ak, kod seniora je ucestovalo stotinu trkaca, a ne jedva 30. Na linku gore su slike.
ublehari ste...
Svaka Cast!! Kesirali 1,3 Miliona Eura od Evropske Unije a nisu u stanju ni najjednostavniju trku organizovati. http://www.ekapija.ba/website/bih/page/389130_en Svaka Cast na neznanju!! Najgluplji ste nema sta!!
Ima li gdje slika da vidim jesam li Ridiculously Photogenic Guy?
Istovarim vam se na Evropu i EU. Vratite na Titovu Jugoslaviju...Na trci u povodu 29. novembra Dana republike bilo bi jedno 100.000 učesnika. Narodu je dosta ubleha, prepoznali su ih...
Izvinjenje u ime marketinga trke, evo vam informacija: Tradicionalna utrka Trkom u Evropu kroz centar Sarajeva održat će se u nedjelju. Ove godine mogu učestvovati i djeca Trka za djecu od 6 - 12 godina počinje u 10 sati, a za odrasle u 10:30. Start i cilj za obje utrke je ispred BBI šoping centra. Dodjela nagrada za obje kategorije održat će se u 11.30 sati. Svi zainteresovani za učešće u Trkom u Evropu mogu kontaktirati Nermina Cocalića na broj ++387 205 408 ili na mail [email protected]. Za više informacija posjetite www.dei.gov.ba, www.europa.ba i www.pepi.ba Ovaj događaj je dio obilježavanja Sedmice Evrope i Dana Evrope, koji organizuje projekat EU Awareness II u ime Direkcije za evropske integracije BiH i Delegacija EU u BiH/Specijalni predstavnik EU u BiH. Eto, pa se vidimo juče.
Da je bilo trkom u Tursku bilo bi nas više
Da je organizovana akcija : \" SRKOM U EVROPU \" prijavilo bi se najmanje 100 000 srkaca ka(H)ve/kafe Oborili bi svjetski i olimpijski rekord a uz to usli i u ginisovu knjigu rekorda !
Svakakvih b u d a l a š ć i n a na ovom portalu, a najveća je da se Sadaka City i dalje uporno tretira da je grad. Jadno.
\"bodenjem do marke\"
ne da EU pare
gerska u strategiji trebala je biti manifestacija pod nazivom \"rostiljom u evropu\"
Kome je jos stalo do ovoga,ko da neam preceg posla :D ^_^