Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lajčak je do sada bio najrealniji šef ove budalaštine koju nazivamo državom a to što istina nekog boli druga je stvar.Paddy je oličenje engleske kolonijalne bagre a ti nas (sve tri naroda) vole samo pečene ili kuhane........očekivati od njega lobiranje za samo jednu stranu(sem britanskih interesa)bilo je smiješno.Sva ta pečena janjad što je poždero po Bosni i tapšanja po ramenima ovdašnjih seljaka...........to je bilo tragikomično ! ! !
Cuj Paddija ili ne pristajati, kao da te neko pita. Tako je i Paddy neprijatelj RS, pa ko njih pita da li ce pristati. Jarane gubis se, ajde malo ispocetka ponovo presaberi se.
lajcak je jedan od najvecih neprijatelja drzavi bosni i hercegovini, on bi unistio drzavu bosnu i hercegovinu kad bi mogao! znaci da bosnjaci i bosnohercegovci rebaju bi oprezni jer ce srbija sigurno lobirat za nju a u isto vrijeme protiv bosne i hercegovine! prljavu igru igra eu-a! paddy-ja ili ne pristat nikad za jednog od neprijatelja bosne i hercegovine!!!