Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAKIRE LEGENDO NEMOGU TE ZATO STO IM LOPOVLUKE OTKRIVAS
Dado ma..mla.ze nije to pravi Pipo, to je č.etnik koji piše umjesto njega. Ako nisi često ovdje ili ne kontaš prvo se uputi u problematiku pa se onda priključi. Al dobar je ovaj četo haha baš me nasmijao
Trebalo bi Bakira i Damira osudit zbog falsifikovanja presude Haga o pocetku rata na teritoriji Centralne Bosne. Oni su rekli da je rat zapocela Armija BiH. Trebalo bi Bakira osudit zato sto je ratnom zlocincu Prlicu hvalio cipelice i kosulju plavu (pa vjerovatno zbog toga lazira informacije o ratu za koji je Prlic odgovoran i njegova Herce Bosna). Trebalo bi Bakira osudit jer je tvrdio da je Armija cinila sistematske zlocine.
Bakire, neces jos dugo unositi smutnju u bosnjacki narod. Trajaces do izbora na kojima, insallah, pobjeduju SBB i Fahro Radoncic. Vrijeme je da Sandzaklije jos jednom spasu Bosnu i Bosnjake!
MA PUNO JE I DOBIO, KAD UZMETE U OBZIR KOLIKO GODINA DOBIJE GENOCIDAS ZA RATNI ZLOCIN I TO IZVAZES SA PRJETNJOM NIJE TREBAO DOBITI NISTA, MOZDA JEDAN SAMAR IZ USIJU I TO BI MOZDA BILO MNOGO
@Lazni Pipo 13.01.2010. u 23:43 Nevjerniće, ne kradi mi nik. Pravi Pipo nikad neče podrzavati komuniste i nevjernike. šehadet na treba bit đamahirija BIH4EVER!
Podrska Bakire!!! a svim maloumnicima koji prete jednom novinaru su samo primitivci!Ovaj nije dobio adekvatnu kaznu,premalo je! BiH4EVER!
@Pipo: Idi lijeci se, primitivni stvore! Umrijeces u tom jadnom, zatupljenom, seljacko-ogranicenom mentalitetu! I ne zelim ti nista lose, to ti je vec samo po sebi dovoljna kazna. ;)
Pa ovaj cijeli \"proces\" je cirkus sam po sebi. Jer pobija Bakirovu tezu da je najpopularniji, najljepsi, sa najdubljim glasom itd. Ocigledno nije medju narodom toliko popularan. Ja sam ocekivao da mu je prijetio neki kriminalac tipa Gasija ili neko slican, a ovo su obicni anonimusi iz obicnog jeeebenog (u zdrav mozak) naroda. 60 minuta je odavno postala bljuvotina u kojoj se Bakir nadmece s narodom...
trebo ga je ubit , mislim bakira, haj selam, cao
bakir je djubre odvratno
Treba ukinit boljksevicke medije FTV ,60 minuta ,Oslobodjenje ,SB ostavit samo SAFF ,Preporod , bosnjacki avaz ,putvjernika.com , sandjak otrgnut od srca sehadet nam treba bit islamska drzava BIH4EVER!
znaci ipak mu je neko prijetio, a govorili su da je to izmisljotina.
Jeli Drakovac radi u Avazu?
Bakir je legenda