Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je ubijao treba da leži da mi je rod rodjeni...i sa ovakvom retorikom naš je nema veze nema svijetla na kraju tunela na ovim prostorima...
Nestalo je lazi! Heroj a ne zlocinac!
zapitacemo se kad ovaj "naš" ubije nekoga bas našeg,pa da vidimo hoćemo li tada reći nema veze,naš je
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja suda i G.
Sud da je mogao dokazati, to bi uradili svim silama s obzirom da je okupiran od srbo chetnnickih terorista. Covjek je nevin !
Kako će biti oslobođen ako je ratni zločin, taman da mi je najrođen iji neka odgovara svako
Zao mi je sto se ovo desilo. Ali za mene je Musan heroj odbrane grada od cetnicke stoke i takozvani srbski dobrovoljaca . Da nije bilo njega i ostali sa memli strane desila bi se grbavica. Treba mu napraviti spomenik u parku preko puta komande.
Ne može biti heroj ako je ubijao i kupio po gradu i odvodio,svi smo mi heroji koji smo bili u Sarajevu,nije on sam bio borac pa zaslužan za nešto, mani šuplje i takvih heroja fukare
Nije kriv! Sta vi kvazi bosnjaci morališete kako treba da leži ako je ubijao?! Da je ubijao bio bi osuđen. Kako ste tako glupi nije mi jasno, Ratko Mladić i Radovan Karadžić osuđeni za genocid i njihova nedjela veliča 90% pravoslavnog svijeta, njihove murale živim zidom štite, samo kod nas pljuju svoje. Eto svi trebaju da odgovaraju. Poštujmo odluke našeg Vrhovnog Suda. Bejtić heroj, a ne zločinac!
Zbog ovoga ce Republika Srpska biti nezavisna i samostalna.
Nije bio optuzen za Srbe nego za civilno stanovnistvo.
Sto bi rekao Dritan Abazovic.
Sada treba on tuziti drzavu za troskove suda, pretrpljeni medijski linc i strahote koje je prezivio tokom procesa.
Logično da je oslobođen, smrdbi se sami granatirali, ubijali i silovali
Eto ga odradjeno. Bilo proslo hehheh
Sve je to Caco sam i onda ga ubijes da ne priča
Sudjenje razvučeno na 12 godina. Mnogo puta odgodjeno jer se nisu pojavili tužilac ili odbrana, ili ni jedan ni drugi, ili članovi suda. Rupetina od države. Ko je lud nek plaća porez i nek se trudi u njoj, i nek uči medicinu kod studentice Sebije.
Sudska presuda i tapija. Oni ne postuju ni haski sud a da postuju nas. Ne tražite od nacista da priznaju nirnberske presude, to je suludo a i ne treba nam njihovo misljenje.
Pravda je spora, ali dostizna.
Ljubi nana nevinog mermametli muslimana .Ponesi gitaru !!!!
Ako je kriv da mi je rodjeni sin treba u zatvor. Nadam se da su ga oslobodili zato sto nije kriv a ne zato sto je neka politicka partija.
Ne zato što nije kriv, nego zato što nema dokaza ni svjedoka. Svjedoci su mrtvi. Sud ne oslobađa zato što nisi kriv nego ako se ne dokaže krivica.
Svaki zlocin pocinjen nad civilima mora se kazniti pa da je moj brat neka odgovara za nedjela . Ali koliko je licemjerno za ratne zlocince koji pri izdrzavanju kazne dobiju nagradu i posao od drustvenog budzeta .