Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspada se SDA, raspada, lalala
Salko bolan, Salko, tek kada vas lično zasvrbi reagujete. Sadiković nije izabran za jednog od podpredsjednika stranke, pa se i on pridružio. Šemsudin Mehmedović i Senad Šepić su druga priča. Mehmedović je izašao na crtu Izetbegoviću kada niko nije imao za to hrabrosti.
Salko dinamitas.. a zakleo se covjek.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
znaci ovi sto su ga podrzali su sljedeci na listi za odstrjel😀
Znaci u Stocu od 39 delegata za Kaplana bilo 19. Ostali nisu ni prisustvovali izbornoj skupstini. Al zato je Amir Zukic bio tu da broji glasove i izbrojio 21, kako pitajte njega. I sta se sad desava, nema kvoruma za sjednice. I to je BiH. Nek' nam je Bog na pomoci.
Sramotno je da Senad Sepic najaktivniji politicar u parlamentu i po meni zajedno sa Mehmedovicem najbolji politicari u BIH. Sepic je dobio najvise glasova od svih kandidata u usk oko 15500, ne bude potpredsjednik samo zbog toga sto je podrzavao rah. Tihica, Bakir je okupio samo svoje igrace nazalost a to nije dobro za sda. Uvijek su postojale struje u sda stoga treba to svesti na minimum zato podrska navedenim zastupnicima. Na sl. izborima moj glas imate
Sepića za precednika
Bolje i raspad na vrijeme nego kako je SDP proso kad su vladali Zlatko, Hadzic, Niksic, Bjedic ... i jos par njih. Samo ovi debili to ne vide
SDA-C ogranak :D
Sad Bakir da pitas on bi reko ma oni se to samo sale doce oni na sjednice :D A vamo sta god je uhvatio on i njegova krim ekipa se raspada od drzave kongresa do stranke.
Kad ne kradu državu, kradu se međusobno... https://www.youtube.com/watch?t=25&v=BhMKECwFusw
Bakir ridžobradi... največe zlo po bošnjački narod.
Otkako postoji parlament BiH ovaj lezihl***vic sjedi u klupi i uživa u povlasticama. Mislim da penzija za parlamentarce ne postoji..?
Znaci Kaplan ispravan,a Sokolovic lopov?Jel' na to mislis?
Yebo kaplana, mada bolje nismo ni zasluzili
Poznato je da nemate nikog sposobnog ali ako vam je Kaplan toliko uticajan, jadna li vam majka...
A, je li gospodine, sve dok je tebi bilo udobno u SDA-ovskoj fotelji, bilo ti je dobro. Sada kada su te pogurali u stranu, odjednom ti nije dobro! :)))) Vidi čuda, šta sujeta sve radi! Bio si sa njima, prema tome isti si kao oni. Sve vrijeme se samo borite za svoje pozicije, a država propada. DaBogda svi vi propali! Amin!
zajebano kad te neko sabotira kao sto si ti sabotirao kompletan narod koji si mogao, radna mjesta, firme, tendere, komisije i cemu si vec pristup imao..
rekao bih da si samo djelimicno u pravu.. i jesi i nisi... znas zasto..? ne treba ti samo podrska naroda vec i svojih stranackih kolega kako bi napredovao na stranackim pozicijiama. ucenik dobije prolaznu ocjenu samo onda kada profesoru kaze ono sto profa zeli cuti, ono sto ga je on naucio.. ako se u stranci ne ponasas u skladu sa onim sto ti vrh kaze, gubis se, smicalice, namjestaljke, propaganda protiv tebe itd.. pocenta je sljedeca: ukololiko ispunjavas "uslove", napredovat ces te ce narod samim tim imati mogucnost glasati za tebe.. sjeti se samo sta fahri uradise kad se poceo qrciti.. nekoliko podignutih ruku i smijene ga.. dzaba kume, dzaba SVE.. jednostavno te odstrane..
Salko bolan, Salko, tek kada vas lično zasvrbi reagujete. Sadiković nije izabran za jednog od podpredsjednika stranke, pa se i on pridružio. Šemsudin Mehmedović i Senad Šepić su druga priča. Mehmedović je izašao na crtu Izetbegoviću kada niko nije imao za to hrabrosti.
Salko polizi mi pakas malko.