Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suncica87 05.09.2013. u 16:08 01SDA se najmanje brine za djecu koja ne idu u skolu, oni u ovom vide priliku da dobiju koji politicki bod... Do sad nisu ni pitali i znali sta se desava... Licemjerstvo... Suncice mozes ti samog sira ujutru na galdan zeludac,da te to fahro il zlaja nije poslo da ostavis kometar protiv SDA dzaba pisete pada te obje stranke SDP ce uzet mozda uzet vecinu na Palama a fahro u Kalinovku idet na smetljste istorije kao izdajnici domovine.Dati zapjevam jednu Samooooo fronta pobjedjuje al ti nisiiii ta dovidjenja sdp i papappapapapapapappapa.
Jel u statutu SDA prva stavka talenat za licemjerstvo, savršenstvo u laganju, otpornost na poštovanje zakona i izražena sklonost svi oblicima kriminala!
Posaljite svoju djecu u tu skolu kao primjer kako vlast brine o svojim gradjanima.
ovi iz SDA zive i rade u FBiH a cojce rjesavaju probleme bosnjaka u RS, kako licemjerno, zasto se njihov stranacki sef na vrati u rodni samac ako mu je toliko stalo do povratnika
SDA se najmanje brine za djecu koja ne idu u skolu, oni u ovom vide priliku da dobiju koji politicki bod... Do sad nisu ni pitali i znali sta se desava... Licemjerstvo...