Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fasista
...ŠTA REČE ČOVJEK I OSTA ŽIV...!!!!!!
Nagovars li jos nanu FAtu Orlovic da podijelite tal fifty fifty,pa te nana ispalila,hebio ti mater seljacku SDAovsku krimianlnu
Koliko je crvenom smradu Zlatku Lagumdžiji stalo do Bošnjaka u genocidnoj rs potvrđuje činjenica da je sa Laktašenkom dogovorio da SDP ne podrži Koaliciju domovina koju su podržale sve druge probosanske stranke. Time je Zlogumdžija i jasno potvrdio javnu tajnu da je godinama Beogradski i Moskovski špijun ali i pijun i da radi za pravoslavlje. Sreća pa Srpska Demokratska Partija (SDP) je od ponedjeljka, 13.10.2014. godine, samo gorka prošlost za Bošnjački narod. Preživjeli smo komunistički teroro 1990-te preživjećemo i ovaj teror od 2010 do 2014.
PA mamu vam SDAovsku seljacku Hebem i u 2 svjetskom rati ste stali na stranu Hitlera i PAvelica i borili ste se protiv "Crvenih" koji su vam hebali mamu kriminalnu,kao sto ce opet da bam hebu,Istorija se ponavlja. Crvenoi grade drzavu,nastavljaju tamo gdje su stali 1991,a kriminalne stetocine iz SDA,koje bi sad podijelile Bih na 3 dijela ce uskoro da budu politicka proslost,na radost svih iskrenih patriota Bosanaca i hercegoavaca,a ne kriminalnih korumpiranih BAkirobih "Basnjaka"
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hellooooooooooo, enibadi hoooom
idemo SDA i u republici MRSKOJ pobjediti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eto predugo, i sad ćeš ti da preokreneš... Ma hajde molim te ! :D