Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj referendum ce biti jer ide na ruku i SDA i SNSD. SNSD ce da dobije izbore jer su ga napokon odrzali, a SDA ce da dobije izbore zbog straha od toga sta ce da bude kasnije. Ono bosnjaci, ujedinimo se vidite sta se sprema...Meni se vala Bakir ogadio otkako se udruzio sa Radoncicem. Svasta je ocekivati od njih. I rat ce nam napravit ponovo samo da pokriju sta su pokrali.
@thegamer1 Glasao sam za Bakira da ne dodje Radoncic. I on ga dovede, a taj je pljuvao po njemu i po njegovom ocu Aliji rahmetli.
Zacrtao je to zapad, a dodik, bakir i kompanija su samo igraci.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Salkicu, nemoj mu vise pisati, uvalices nas jos vise. Pametno bi ti bilo sa s njima razgovaras oko referenduma, a ne sa visokim i niskim ljudima. Plase me tvoji usamljeni komentari koje niko ne cuje jedino mi ovdje na klixu.
Vrati konju glavu.
@bosman345 Gice su slatka bića.
@drinajosjaci Bosman je dobar čovjek, samo se brzo iznervira.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
referendum se pokazuje kao idealan markeiting za SDA.
Majmune
@nedonymous pare su slatke.
dodikova veoma opasna igra,ako ovaj referendum prođe,ako se održi onda stvarno nemam ideju šta se sve može dogoditi.političari iz pc moraju shvatiti da eres nije pravoslavna džamahirija,to je po ustavu sekularni entitet u kojemu su po istom tom ustavu sva tri naroda konstitutivna. Ukoliko ovaj referendum prođe,prvo što se mora učiniti je referendum da se distrikt Brčko pripoji Tuzlanskom kantonu,to je br.1
Ha ha ala sanjas
ramiz salkic zvani VRATI KONJU GLAVU
STA MISLITE LJUDI KAKVA BI DJECA BILA DA SU SALKIC I DUSANKA MAJKIC U LJUBAVI hi hi hi
@Bakir.Je.Lopov Nisam znao nego onako pomisli pa mi odmah nije dobro na tu pomisao
Nema to smisla ljudi,pa ovo je roman čitav
dobro je, glasat ću za SDA, nemojte više objavljivati ništa
klikse sto ste nam ramizagu sašjekli. :))