Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA JESI RUŽAN MAJKO MOJA
jebala ga mati rasuta. nek glasa ko za koga hoce
Šta god ja mislio o njemu, trend zajedničke liste u RS-u je neophodan. Određen broj ruku u skupštini RS-a i 2-3 ministarstva bi značilo značajan porast povratka i da na izborima 2018. Bošnjaci budu ravnopravni u vlasti. Ovo što sa imamo je tragedija koja je nastala zbog SDA.
U Vladi RS mora biti 5 Bošnjaka, to je ustavna obaveza. A iskreno čisto sumnjam da veći broj "bošnačkih ruku" u NSRS može nešto značiti za povratak. Ako 17 bošnjačkih poslanika, koliko ih je bilo u NSRS do 2006. nije tome pomoglo, sumnjam da išta može. Jednostavno, ljudi su otišli u bolje (skandinavske zemlje, zapadna Evropa, SAD, itd.) i nisu ludi da se vraćaju u bijedu. Imaju oni oči. Vide kako žive njihove komšije kad dođu ljeti na godišnji odmor. Ja krećem od sebe, da sam otišao, ne znam šta bi se moralo desiti da me natjera da se vratim...
Ako sad bošnjaka ima 200.000 onda bi ih, sa boljom političkom i privrednom klimom, moglo biti duplo više. Ima ih toliko u Federaciji koji bi mogli tamo se vratiti. Svakako da bi to nagnalo ove koji žive po Evropi da češće dolaze i investiraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaku facu ni rođena majka ne može voljeti!
TAČNO TAKO-KO LOPOV
gospon Salkić...kad vidim tebe ne čudima što niste jedinstveni...
eto ljepotane tebi ce glasove dati, pa vid' ti bolan glave??? trezor boy i stranka mogu pusiti kite sto se mene tice, imate milijarde sto ste pokrali moze vam biti dobro i bez vlasti ;)
Sad bi vam trebalo dovesti Brad Pitta da vas predstavlja. Usa govnari, skinite smrdljive gace, pre nesto hocete da trazite. Zar je u ljepoti znanost?
ti da si dobar nebi bio celav
JA RUŽNIJEG ČOVJEKA U ŽIVOTU NISAM VIDIO,A I GLUPLJEG
a alija???...ovaj je ljepotan prema rahmetli aliji...a sulejman???