Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osnovna, srednja, fakultet....najvise stresa mi je i bilo zbog ucenja napamet
seks mi je i pomogao donekle...da nije bilo toga, krepala bih
Pametno rečeno!
u teoriji znamo sve ali u praksi skoro ništa
OVAKVE NVO NAMA TROŠE OGROMNE PARE IZ BUDŽETA. Razmisljam se da osnujem udruzenje za ljubitelje kefira, da i ja odem na budzet malo a vama cu objasnjavati kako je zdravo piti ga.
donekle ima pravo....ali ima ih mnogo koji ne uče napamet i poznaju svoju materiju savrseno pa su opet na biroVu. Jel opet njihova krivica ?
...onaj lijepi kriterij kod polaganja ispita "baš kako u knjizi piše"...i na kraju dobiješ diplomiranog duduka - pagaja sa papirom...
djes ba svojom glavom mislit, dje to ima :) valjda nam ostalo to iz komunizma da pravimo poslusnike,a ne sposobne