Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha, odvalice uskoro i pruge stoka
Pa zabranite otkupljanje zeljeza mamu vam ***, ili prilikom otkupa trazite imena i prezimena, plus tesku kontrolu firmi koje sakupljaju zeljezo.
registrovao sam se samo da tebi dam odgovor: I- svaka firma koja se bavi i koja je registrovana duzna je da uzima podatke ko sta dovuce i sto se uredno radi u 99% registrovanih firmi. one na crno necu da komentarisem II- posto se bavim ovim poslom mogu ti reci da policija uhvati osobe koje su donijele robu, izuzme je od nas bez ikakve naknade, a pocinioca u 50% slucajeva pusti. jer nema od cega da zivi III- za ovo sto su uradili, treba ih teretiti za teroristicki cin, sta da voz iskocio iz šina? nije sve do otpada, uvjek krivite vlasnike otpada, a ove nazivate sakupljacima a oni su obicni lopovi i kriminalci. realnost je da ljudi sa ovim prezivljavaju, neki posteno neki neposteno.
@vucko11, pa gledaj sta otkupljujes, trazi dokumentaciju o vlasnistvu frajeru. Lazes ti, takvi su i veci problemi od tih lopova. Ako danas lopov ukrade dijamant vrijednosti 1 million eura i proda ga zlataru, ako policije otkrije gdje je dijamant, sta bi se desilo sa zlatarom? Otisao bi u cuzu. Zasto se onda i vlasnike otpadane salje u cuzu? Pa jedan je ukrao cijeli most? Trazite papire o vlasnistvu vrijednijih i tezih stvari inace cuza.
Sto siromasnija jedna zemlja, to vise kriminaliteta u njoj ima. To je prirodno.
HOGARE NAJMANJE PRAVEDNI BAŠ SI NAS LIJEPO NASUKALA NA SPRUP SVOJIM BOLESNIM PODLOSTIMA ŠIFRO JEDNA NALIJEPILA SI ONOG ČASNOG DIREKTORA BESIMA DURAKOVIĆA KOJI NAS JE ČASNO I DOSTOJANSTVENO NALIJEPIO I RAZVALIO SAMO ČINJENICAMA I MATERIJALNIM DOKAZIMA I NA RTV SLON I NA RTV TK I NA TIP PORTALU . ANELA TABUKĆIĆ I BRATSKA SKUPINA ČOVJEK IMA DOKAZE DA SI NAJOBIČNIJI BOLESNIK I LIK I PREVARANT I SMRADU JEDAN RAČUNAJ DA TI VIŠE NIŠTA NEVJERUJEMO,POKRIJ SE PONJAVOM I ČEKAJ KADA ČE DOČI PO TEBE I ONOG TVOG IZ AVGANISTANA .PSIHOPATE BOLESNI ODJ....
PRIČA SE DA HOGAR PRAVEDNI PROFESORI SA EKONOMSKOG FAKULTETA U TUZLI VI KOJI STE DIO BRATSKE SKUPINE SPREMATE SE ZA ZENICU JER IZGLEDA DA IGRANKA POČINJE ,ČUJEMO DA SU POČELA MASOVNA ISPITIVANJA PLAGIJATA DIPLOMSKIH I MAGISTARSKIH I DOKTORSKIH RADOVA VAŠIH I VAŠIH KANDIDATA USKO ČE TE VIDJETI ŠTA JE REDOVNI PROFESOR ODBRANIO KAO DOKTORSKU DISERTACIJU U DISTRIKTU BRČKO.
Kad' nema države. K'o da je problem obići otkupljivače željeza i svakog ko ima šaht ili rešetku slivnika kazniti za ugrožavanje života i zatvoriti mu posao.
I onda Tanovic snimi film o jednom takvom i jos pokupi nagrade...
U normalnim drzava ovo se nebi moglo niti smjelo otkupit kao staro zeljezo. Ovo je cisti udar na drzavnu imovinu. Kad drzava ne moze sebe zastit sta da ja ocekujem od drzave.
Ovaj covjek je u pravu sto kaze svatko tko donese to zeljezo na otkup mora dati ime i prezime tako da se to moze vrlo lako uhvatiti ali koga briga kada ova drzava nema vlade drzavne kako treba nitko neradi nista koga onda da bude briga za zeljezo
ovo je mujo ukro--a ko ce drugi
da hoce ukrasti cijeli voz
Stoka. Sad LOPOVE nazivate SAKUPLJAČIMA ŽELJEZA??? STRAŠNO. Putovao sam vozom na relaciji Sarajevo-Zenica i stali smo u Visokom. Još mi rekoše da ne znaju kad će voz krenuti tako da ne znaš da li čekati ili ne (nisam cekao) :D.
Kaže se cigani ne sakupljači željeza.
ِممشا تث تثيشى ! ! !
Ciganija krade ko drugi. Dok ne izgine narod,niko ništa neće poduzeti.
Ovo je druga epizoda u životu sakupljača željeza :D
EKONOMIČNOST: Zašto tegovi moraju biti baš od željeza ako ima mnogo jeftinijih mogućnosti. Evo primijerice može se koristiti armirani beton, jel ?
Ne lupaj glupačo.
@amirix.shahh hahahahhaha, suptilno!