Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudi me Sakibe da nisi u koloni, šta je po srijedi! Bio si glasan uvijek...
sudeći po prezimenu ovaj je nešto iskopao, samo se pitam na njegovu tvrdnju da je "anam ona razjedinila...." hahaha merhaba ti kolumbo gdje si ti do sada???
Kapitalistički sistem je uzrok svih nedaća radničke klase a politika je u službi sistema, moj Kopiću. Rješenje radnika je osnivanje radničkih političkih stranaka a ne djelovanje u sindikatima koji su produžena ruka političara.
Jesul bas ponijeli rakije za puta, da se zagriju ????
Srušili ste socijalizam Sakibe... Eto vam sad, bili ste Bogovi sad morate u drugu zemlju bježat...
Razjedinila je polirika i dnevni avaz koji razjedinjuje sve zivo sto moze
Tako ti je svugdje napravljeno, moj Sakibe. Svjesno i planski zakuhaju, nagrade saučesnike, unište firme i ojade desetine porodica.
imali ste sansu prije mjesec dana..vi opet isto..sad pusite i sutite..a i kad dodjete na granicu..valja vam se vratit!
Tačno je, imali su šansu i već je jasno da su je prokockali. Koga Bakir spasi je3o je svoju majku.
Dzema nije bakir vlado tuzlanskim kantonom od rata do danas nego tvoj sdp