Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je nedužan ako baca kamenje i razbija glave i prozore.Nedužni mogu biti ljudi koji provode protest kao MAHATMA GANDI, inače na svaku upotrebu sile demonstranata logična je i reakcija- upotreba sile policije!!!
Korumpirana i lose stojeca DRZAVA mora da ima jaku POLICIJU to je odavnina poznato, ali narod ako krena a ako bog da hoce i istrajat ce u ovome onda se i policija da srediti samo mora se biti ujedinjeni duz Cijele nam BiH
TUZITI POLICIJU ZA UBISTVO STARICE,TO JE ONA ZENA UMRLA OD INFARKTA STO SE FINO VIDI NA SVAKOM SNIMKU KAD JU JE OPKOLILO 20 POLICAJACA I POCELI JE CUPATI DOK OSTALI CIVILI NISU PRITRCALI U POMOC!!DIREKTNO STE ODGOVORNI ZA SMRT ZENE ,OD VAS JE DOBILA INFARKT I FINO SE VIDJELO DA JE JAUKALA UPOMOC DOK SU JE POLICAJCI CUPALI...FAMILIJA OBAVEZNO TUZITI UBICE!!! TAKODJE VLAST JE ODGOVORNA ZA SMRT 30 OSOBA KOJE SU IZVRSILE SAMOUBISTVO ZBOG ZAKONA O ZIRANTIMA ,ZBOG TOG ZAKONA ODUZETA IM JA SVA IMOVINA ,PRIMANJA,PRAVO NA ZIVOT DOK SU DRUGI UZIVALI NA NJIHOV RACUN!! UBICE!!
To je tacno, budzetlije i svi drugi lopovi se kriju iza policije. Umijesto da rade sa gradane (koji su njihovi poslodavci!!!) oni iste ignoriraju pa cak i tuku. Niko od ovih nesposobnih politicara nema neku konkretnu strategiju za bolje sutra, svi sute i rade po starom = grabi, grabi u svoj dzep! Ukinite suvisne kantone, optimirajte radne procese, budzetski korisnici poput inspektora za rad neka rade posao, itd... Eto novca...
Čaušević = Čaušesku
pa i treba bagru izudarati. sta misle? bagra silom a milicija da gleda.
digni samnom jedan srednjak u vis i ponavljaj glasno FUCK THE POLICE !!!
tesko je biti policajac u ova sugava vremena...
@lala77 kako god okrenes teska vremena