Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači počela gey parada...
@Eaglex Da mi je znati kako nestadoše Kotromanići, i tko je pomogao Turcima da osvoje kraljevinu Bosnu? Znaš li ti stručnjače za sve i svašta?
@Pretobom Skupe kirije u Sarajevu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nisu učestvovali u ratu a potpisnici mirovnog sporazuma, faktor stabilnosti a garant mira to biće mira ako se njima ćefne. poštuje cjelovitost BiH a obećava da će da brani agresora u genocidnoj dvorevini od ono malo Bošnjaka i Hrvata što je ostalo u toj tvorevini. sarajevo je češće puta gledao preko nišana nego uživo prijetio da će ubiti 100 muslimana za jednog srbina, vodijo po.litiku i aktivno posjećivao raatišta po hrvaskoj bosni i kosovu marš četniku jedan kući
@Yugoslavia1 da naravno pitaj majke u slavoniji i dalmaciji ko im je ubijao i sakatio djecu
a ako je neko činijo zločine u zatvor svi redom a ne za predjednika i faktora MIRA
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
A ova sa Bakirom je prevodioc?
A sta da covjek kaze kada je sve ocito,ozivijo put Milosevic-Tudman a Bakir nema stava,ceka da mu neko drugi odradi njegov posao a taj neko upravo podrzava ovaj put.Zasto je uopce isao u Mostar dok Vucic obilazi BIH prestolnice te u B. Luku te u Mostar, nesta debelo smrdi a vidi se ocito sta!.........
Domaćin otvara sajam, ili?
Sinoć zapečenjen jedinstveni.
Mi smo braca i treba mksimalno da se postujemo. Da bi se postovali treba bolje da upoznamo jedni druge. U to ime, ko od bratskih Bosnjaka i Hrvata zeli da procita jednu zanilmljivu pricu o njihovoj srpskoj braci, neka odvoji koji minut i procita ovaj clanak: http://www.blic.rs/vesti/drustvo/bitka-za-kosare-najherojskija-prica-iz-rata-na-kosovu/ejhy7b8
šta ćeš nebeski narod da nebi za marsovce njima bi nato mogo pljunuti pod prozor
Dokle više da se mi ovde prepucavamo dok oni večeraju zajedno uz šampanjac? Još im samo vatromet fali...
Koliko ba vas danas glasalo isto da se ponovi 91-92? Na onim izborima ste vi konstitutivni sve ovo potpisali. Ako neko toga nije svjestan, dobro je glup.
Ovogodišnji partner Sajma je Republika Turska, pa će zamjenik premijera ove zemlje Numan Kurtulmus Sajam proglasiti otvorenim. I zatvoriti ovu nacionalističku priču u uredu hrvatskog člana predsjedništva.
Kakvo izrezirano omalovazavanje bosnjaka. Sve vrijeme se spominje ovaj doalazak kao sastanak orangutana vucica s trezorasem, da bi on pri dolasku prvo razgovarao s ivanicem koji govori da ridjobradi ima privatne stavove a ne statove BiH. Pa onda razgovara s covicem s kojim kao radi na odnosima srba i hrvata i odnos je "super". I gdje je tu sastanak s baketom? Sad ce to biti kao formalno eto razgovarao je s prvom dvojicom bosnjacki predstavnik nije ni bitan. Klasično gazenje bosnjaka. Nisam nikakva pristalica bakira ni sda al opet u ovom slucaju jedini on je u ovoj prici kakav takav predstavnik bosnja...
A da i sve to se desava u nekom kao uredu hrvatskog clana predsjednistva...
Bake je glup isto kao i narod koji je gasao za njaga ...
Srbi imaju 85% Turskih gena tako da su oni veci turci od nas bosnjaka ☺
95%
Kad te napadaju sa svih strana, zele da te nema, javno to izgovore i imaju podrsku Evrope u svojim nakanama...najmanje sto ti treba je nesposobno vodsto koje ne vidi dalje od nosa, i koje u svemu pronadje neke svoje sitne interese. Nikada se BiH nece osloboditi ovih stvari, a Bosnjaci ce i dalje davati glasove svima koji rade protiv tih istih Bosnjaka. Prelagano je Vucicu, Kolindi..i njihivin pijunima igrati se sa polupismenim liderstvom Bosnjaka i uzeti sve sto pozele. U trenutku kad smo se odrekli ideje koju smo branili, RBiH, nasa borba je izgubila smisao i porazeni smo a da to ne vidimo. U uredu Predsjednika u Mostaru se sastaju Hr, Sr i BiH predsjednik(svi bi odmah stavili potpis na podjelu zemlje). Bosnjacki predstavnik je tu da pita "ima li mene idje".
Čović je posjetio Dodika u Trebinju, pa ga je ponovo posjetio u Banja Luci i dao neku "limunada" izjavu za javnost, pa je posjetio Radončića u zatvoru, a koje je ustupke tražio, to se ne zna, pa je baćen kamen obilježje, sa starog mosta, pa je napravljena šahovnica iznad Mostara, pa je otvorio sebi ured u Mostaru jer ga Sarajevo više ne zanima, pa mu je došao Bakir na promociju i to mu sve prolazi pa je ćudno sa kakvim jakim kartama u igri, raspolaže.
Čović je prelivoda samo takva.
Vucic ima curu,Vucic ima curu.
vučiću šrederu
vucicu srederu