Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako god nek pociva u miru iako se vjerovatno okrece u grobu znajuci da - oni za koje se borio se danas sluze istim ili slicnim doktrinama i da se vrlo malo razlikuju od onih protiv kojih se borio...
Padobran mu se otvorio, ali najvjerovatnije su ga mjestani zatukli pa kasnije nisu smjeli reci.
is--lam ne priznaje DNK analizu
ovo je onaj trener chelsea iz avaza :D
Je li to nema vijesti iz BiH? Sve fala Bogu dobro sucur Svevisnjem Blagorodnom da pomiluje, niko se nije unesrecio, narod je veseo i cio? Dobro za svakoga ko nije ko ovaj vojnik kojeg nadjose nakon toliko godina. Dobro je, kad mores jaranu pomoci.
R.I.P.
Hahhaaa smijesno.. Ko vic kad je Mujo prodao Svabama pole drugog svjetskog rata kosti svog daidze kao svanu koji je umro 1950, a Suljo ga pita: Sto bolan prodade kosti daidze? A on mu odgovori: -Ko ga jeb.e i onako je stalno govorio da bi bio sretan da zivi u Njemackoj.. Te i ova suplja sa DNK...
PRRRRRRRRRRRDDDDDDDDDDDDDDD PRRRRRRRRRRRRRDDDDDDDDD PRRRRRRRRRDDDDDDDDDD sad ga mogu spustiti u grob....
REST IN PEACE.
POS.EREM TI ALIJU I JIHAD. - FUCK ISLAM-
Mevidov ga dedo skinuo haha
pos.erem mu se na smr.dljive po.gane krstaške kosti !
Borio si se za najveceg monstruma kojeg covjecanstvo poznaje... Al\' vjerovatno ni znao nisi
Vjecni mir ovom covjeku koji je presao hiljade kilometara boreci se protiv srbofasizma....nazalost srbofasizam i srbonac.izam je tesko iskorjeniti ne samo iz Bosne i Hercegovine vec iz Evrope..
moj ga dedo oborio