Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentari se većinom svode na nacionalnu netrpeljivost i na govor mržnje. Nikad realnog komentara. Zašto ovi sad novopečeni patrioti sa enormnim primanjima,dnevnicama i štojekakvim doplatama ne krenu linijom manjeg otpora?Zašto dopuštaju SNSDu da opstruira rad skupštine. Navodno je razlog Džaferović. Ako je taj Džaferović toliki patriota i ako iole voli ovu zemlju,tad bi sam trebao već jednom odstupiti sa pozicije . Zar je on kao jedinka toliko bitan ? Imali iko drugi da ga zamjeni na toj dužnosti? Ovo natezanje traje već duže vrijeme,plate. dnevnice i ostalo idu normalno.Znači toj gamadi tamo odgovara ta situacija. Zašto uopšte daju razlog SNSDovcima za napuštanje sjednica?
Ako ne prisustvuju skupštinama,onda im ne isplaćivati plate i dodatke,jer oni faktički ne rade,a za nerad se ne može dobiti plata.
Jedini nacin da Dodika osedla je da u Aprilu blokira transu MMF-a,a to SDA svakako moze.Taj kredit je Dodikova 'nocna mora',jer vec sada nemoze cak ni policiji plate isplacivati,a doprinose im vec 6 mjeseci ne uplacuje.Sve ostalo je sviranje k...u!
baš sam iznenađen i uvređen :)
počeo je put ka EU,nisam ni imala neke iluzije!!!!