Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti Sinan Sakic :)
ono sto nekima jos nije jasno, ja nisam vise slucajni prolaznik, dosla su neka drugacija vremena, kada ce se mene pitati vise od bilo koga drugog, kako ce i sta biti u Federaciji. ...................... to sam rekao svima i pred MZ, na zadnjem sastanku. i tih sastanaka ce u buduce biti sve manje, jer zna se da samo iza mene stoji gradani ove zemlje, dok su svi ostali kriminalci koji stite svoju proslost. ............ mogli ste to sto ste htjeli, i mogli ste to dokle ste htjeli, ali necete moci vise to sto ste htjeli, dokle budete htjeli, jer ja nisam vise slucajni prolaznik!!!
DAKLE, čestitam vam, DAKLE, .... ma šta vam ono čestitam, DAKLE, ipak mislim da će Dakle biti sve uredu... Ej državo moja, svukoše te u ravan!!! DAKLE?