Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakvi hrvati?!! u citavj BiH ih nema 100tinjak! A ovi bosanskohercegovacki KATOLICI koji posjeduju domovnice i putovnce, moraju postati svjesni toga da oni nikad.. ama bas nikad nece biti dio hrvatske.. cisto iz tog razloga sto se ne uklapaju u hrvatsku politku.
Veliki borci za prav Hrvata. Sram Vvas bilo pa vi ste svojom politikom doveli hrvate u ovu poziciju!!!
HDZ je najveci lopov i kradljivac Hrvata u BIH. I stvarno ne razumijem kako imaju uopste hrabrosti pricati o polozaju Hrvata kada su ih godinama dovodili do ovog stanja.
Meni kao osobi koja živi u sredini gdje oni vladaju je neprihvatljiv sustav bezakonja koji su oni napravili u zadnjih 20 godina. Žao mi je što im RH pruža podršku u njihovoj politici da svi glasamo za \"svoje\", tj da ostane sve po starom. Jedino multietničke stranke mogu donijeti promjene ali one koje to stvarno jesu, a ne samo deklarativno.
Idite DODIKU nek vam on pokloni zemlje oko laktaša za \"herceg g.o.v.n.o\"
EVO TI BOSANSKI BORJANA, STAVI GA U USTA I DOBIĆEŠ HRVATSKI KANAL
pa hdz je taj koji 20 godina pljačka narod, i u kojem su \"sve sami hrvati\"! pa eto sta rade sami sebi!!!!
Herceg -Bosna !.ravnopravnost hrvatskog jezika...kanal na hrvatskom jeziku..
Nama je još gore ima nas na jednoj raskrsnici više nego vas u HZHB a nemamo nikakva prava još nam ne daju da pošteno prosimo.