Podrška BiH je neupitna
0
SAD se ograđuju od Montgomeryjevih ispada
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOSNA je vec podeljena, raspadala se ne raspadala mi smo podeljeni...Bosna ima dve vlade, tri predsednika, dve policije, nema drzavnu funkcionalnu vladu...gde to ima...prakticno sluzbeno Sarajevo ne moze da prdne na teritoriji RSa...a vi uzivajte u 100%noj i jedinom vam BiH.
Da li mislite da bilo koji američki ambasador u penziji sme da iznosi bilo koje politčke stavove koje se tiču mešunarodnih odnosa bez odobrenja bivših šefova? Montgomeri je u studiju B92 dva puta u kameru rekao da je njegovu knjigu pregledalo ministarstvo ino poslova SAD čak 6 meseci i da je posle izbacivanja nekih delova dalo dozvolu da se ta knjiga objavi!!! Ako mu toliko gledaju knjigu zar mislite da ga ne bi opomenuli za izjave??? Jednostavno, njegove izjave o raspadu BiH su pripremanje muslimankskog javnog mnenja na Balkanu za tu mogućnost. Isto kao nama sa Kosovom, poslednjih 6 godina su razne zapadne diplomate govorile da je nezavisno Kosovo najbolje rešenje i na kraju se to dogodilo. Ali su tim umaranjem naroda postigli efekat da nije bilo nekih previše burnih reakcija srpskog naroda. E sad to vama rade. Pripremaju vas za gorku pilulu.
ti si definitivno zreo za terapije. poslacemo te u majcicu tursku (toliko si zeljan turaka i islama da ne može proci tvoje javlajnje bez spominjanja istih, tj vrijedjanja) pa te podsjeti kako su ti pretke 500 godina... znas i sam... a vi se kofrcili prvi i drugim ustankom... hahahahahah
i kako si krenuo možda za koju godinu iseliš i budes drzavljanin beogradskog pašaluka
HercegBosna 02.11.2010. u 14:07 @Isto: hoce, i ovaj put cemo vas rastociti do kraja skupa sa bacom srbima !!! Uj hebote sad su vam Srbi braca, sad kad ste ih sve protjerali i kad treba druge dijelove osvajati. A mi Srbi samo nasjedamo na vase lopovluke. Svakim braca ali sa vama sigurno ne. Nego ceto i Ujo nisu nikad bili braca nece ni sada. Nama nase vama vase i pustite nas na miru. Mi imamo svojih 49% a vi gledajte sta cete sa vasim dijelovima.
E jadna zemlja kad njen integritet ne podrzavaju njeni sopstveni gradjani vec to mora neka strana sila udaljena 5000 km. RS FOREVER
Isto tako su njihove diplomate govorile o kosovu dok se je zvanicna politika izrazavala da postuje celovitost i teritorialni integritet Srbije pa sta bi na kraju? Tacno ono sto su te diplomate govorili. Bice ra.ta kazu svi.....
@@ecco Tako je. Hocemo da nam politicari kontaktiraju SAD, EU i da nam kazu koje su nam namijenjene konkretne stope da se ova zemlja izvuce iz politicke krize. I da budu otvoreni.
Tako je. Potpisujem.
upravo tako kao sto si opisao, samo smo i mi gradani BiH dosta pasivni i sami krivi za situaciju u zemlji..... Umjesto da vrsimo pritisak na nase politicare da se vise angazuju o buducnosti ove zemlje NE mi samo sutimo,pametujemo po kojekakvim forumima i gledamo ovaj nas kriminal... Isti ovaj tvoj stav mogla je da javno iznese neka stranka i da odgovori State Departmentu u cemu se ocitava ta njihova podrska. ZATO KAZEM PISITE I VRSITE PRITISAK NA VLADAJUCU GARNITURU A NE PO SAX-U I KOJEKAKVIM FORUMIMA
Ako se otcijepi RS, rat je neminovan...
ma evo ide jedan treci i jedna samostalnost za RS u pola s lukom. trebali ste ranije reci:)
http://www.hercegbosna.org/kolumne/politika/kraj-listopada-1992-pad-jajca-2281.html
za@ecco, Zivio mi moj\'\'ecco\'\' u tvoje zdravlje s mojim kucem! Znas li ti onu Gorasku; \'\'Kad mi Srbin sa kucom ulazi, nikad moju nenu ne nagazi\'\' Znas unuka spava sa nenom.
Mozda ali samo mozda. A mozda...