Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodo draga,bog zna šta je tema ovog sajta, hajde sve lijepo izbrišite pa ponovno dobro razmislite i onda se javite.Svima je dobro jasno ko su Srbi a ko Muslimani a ko oni treći.Dajte da budemo svi ono što jesmo i da niko nikome nesmeta.
Sadam je u ratu pozvao Seselja da mu dodje u posjetu i tom prilikom mu je darovao zlatnu sablju, ta cinjenica govori kome je on davao porsku tokom rata u BiH, i zato mi je drago sto su ga ufatili jer je on jedan obicni zlikovac. Treba ga zatvoriti zajedno sa njegovim jaranima Seseljom i Milosevicem pa neka igraju monopola.
SAMO BIH PITAO OVOG STO SE PREDSTAVLJA KAO SRBIN DA LI TE STID STO SI SRBIN KAO I OSTALE STO SE STIDE ILI SI NEKI IZROD
Kako to? Pa mi smo iz pravopisa ucili da se musliman pise,mUSLIMAN ! JASNO !
Jebo me sav svjet ako ovdje ima ko normalan!
Vehabije su jedino svjetlo u ovom mraku
Vi stvarno niste normalni!Sta god da se komentarise - sport,politika,svetske vesti,vi morate da pomenete "balije" i "cetnike"!Ovde se komentarise hapsenje Sadama,a vi psujete jedni drugima majke! Ko god da je ovaj sto tvrdi da je "Srbin",vidi se da je klasicna budala.Izvini brate Srbine,ali da si Srbin,pisao bi to VELIKIM SLOVOM!Takodje treba imati postovanja prema drugima i pisati njihovu nacionalnost velikim slovom.Ako tvrde da su Muslimani,ispostuj ih i napisi to velikim slovom.Ako tvrde da su Bosnjaci,potrudi se i tu da ih ispostujes. Prekinite vise da se mrzite i pocnite da brinete o drugim,vaznijim stvarima.
Stara kola novi drum rumba,rumba rumba rum,viče vozač svi su tu didu lidu didu du AU -TO -BUS AU -TO-BUS
vidi ga sto je lijep mogo bi u Sarajevu zivljeti jer takvih, bradatih ko on ima u Sarajevu koliko hoces... Eto i najokorjeliji cetnici se obrijali a Sarajevo puno bradonja poput Sadama Huseina.. MA KOJE LI MU JE IME A KOJE PREZIME?? JE LI MU SADAM IME ILI HUSEIN OLI MI KO REJTI ILI KAZATI?? ja grdan li je ...ovo ni majka nije mogla voljeti...
halo ba raja,sta vam je sta se svadjate.zna se da su jedni majstroi muslimani!o tome znaci ne vrijedi raspravljati.ah da jos nesto:ako su ti maerikanci tzako pametni u savremeneni,kako onda ne mogu naci jednog covjeka koji se krije u obicnim planinam,samo mi to recite!!prvo ne mogu da nadju bin ladena,a onda sadma,mislimd ase tu vise nema sta komentarisati o vojnoj moci i sposobnosti!!vozdra
draga mojo gospodo, da vam kazem nesto svima!!! Sto se tice "srpske" strane,vama bi bolje bilo da preispitate i sebe i vase komentare!!Gospodinu "PORUKA ZA SRBE" zelim da kezem da svoje suvisle komentare i komentare koji apsolutno nemaju nikakvog smisla zadrzi za sebe!!Ovu "IGRU" VRIJEDJANJA ZAPOCEO JE VAS SUNARODNJAK TAKO DA VAM TA PORUKA vrijedi koliko i stari dinari!!! A sto se tice "mUSLImanske"strane imam jednu molbu za vas:ne dirajte u govna,jer njih se nikad nemozemo rijesiti,a one stete covjeku,koliko i njihov smrad!!! A sto se tice tog komentara da mi nigdje ne pripadamo,tu se dragi moj varas!!!Covjeku je dom tamo gdje mu je porodica i njegovi korijeni,a moji korijeni duboko sezu u ovu nasu dragu bosansku zemlju,a druga je stvar sto su nas nase "komsije srbi" klali na svakom koraku!!! a naravno da necemo zaboraviti je doista ko zaboravi historiju,zasluzuje da mu se ponovi!!!
CESTITAM JOS SAMO TREBAJU DA ME ZAROBE...
BRACO SRBI NEMOJTE SE SPUSTATI NA NIVO BALIJA (BALIJA ZNACI IZDAJNIK I OTPADNIK OD DRUSTVA) I PSOVATI MAJKU,OCA, DJECU I IZNOSITI OSTALE POGANLUKE NA OVOM SAJTU.. BUDITE KULTURNI I OPRAVDAJTE SVOJE HILJADUGODISNJE POSTOJANJE, POKAZITE BALIJAMA KO SMO MI A KO SU ONI KADA TO SHVATE MOZDA NAM SE JEDNOGA DANA VRATE.. NIJE NI NJIMA LAKO JER VISE OD POLA MILENIJUMA LUTAJU I NE PRIPADAJU NIGDJE... NITI SE VRACAJU KORJENIMA NITI MOGU POSTATI ONO STO BI ZELJELI JER JE TO NEMOGUCE, A PROSLOST NIKAKO NE MOGU DA ZABORAVE... I NA KRAJU ::: "PSI LAJU A VOZOVI PROLAZE""
komentarjebo li ti svoju vlasku majku odakle ti ovdje pacovejedni bojite se vehabija kada im vidit bradu userete se mamicu vam cetnicku.operite smrdljive guzice pa pricajte u muslimana je guzica cisca nego vas obraz jebo ti KARADZIC MAJKU naravno da ti nezaboravim spomenuti i tvog brata mladica jebo vam on seku.STA MISLIS DA TI SADAM MAMIVI PROTRLJA PO SMRDLJIVOJ PICKETINI OVOM LJEPOM BRADICOM ovakvi ste vi srbi bili svi i isti u ratu kao na slici SADAM naravno i gori
italy,pristrasan si tj.nepošten.Opominješ samo jednu stranu,dok onu drugu - koja prijeti, a ni sama ne navodi ime- ne pominješ. Eeeeh. ko je nama međunarodna.Tema jeste Sadam,ali se ti nisi zbog teme javio.Tišu mu ono "djeco".Haj mrš odavde ratniče hrabri sa peruškom.