Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlažem srbima da čitaju proročanstva onih Tarabića iz Kremne kod Višegrada, Ja sam čitao i puno toga su pogodili za ovaj istorijski period. Prvo su rekli; mi (srbi) će mo počinjati ratove i biti krivi za njih - ISTINA- Drugo, nas će napasti velika sila, a mi se nećemo moći braniti - ISTINA - Treće, nakon rata biće nas i sa ove i sa one strane Drine - ISTINA - i zadnje čega se sjećam; Na kraju, nas srba će ostati toliko da svi stanemo pod jednu šljivu!!! - AKOBOGDA ISTINA -
@znalac da li bi imao hrabrosti to reci u Banjaluci ali da te ljudi cuju onako glasno od srca!!?
Hajmo Smrdi, jos malo pa nestalo...uslikajte se pored vasih fasistickih zastava, natpisa i institucija jer vam je za jedno 3 mjeseca istekao rok trajanja. Kad nas Bosnjo Obama odluci da vam stavi soli na rep, znate i sami da je fajrunat s fasizmom. Zivjela Bosanskohercegovacka Banja Luka!!!
Sa-x omiljeno okupljalište srpske dijaspore.
Cai ti video nisi ra.tista ti tamo nisi bio to si cuo neke price od babe. A ti se naso obtuzivati nekoga za l.az ti i tvoja nacija koja je nastala na l.azi i zivi od la.zi. A sve ti je vec moj brat Srbin reko.
SMIJESNO JE DA VI MUSLIMAJMUNI NEKOM DRZITE PRIDIKE O TERORIZMU KOJI JE UZGRED BUDI RECENO ZASTITNI ZNAK ISLAMA !PA POGLEDAJTE SAMO VAS \"KURAN\" I KATEGORIJU \"DJIHADA\"NA STA VAS ON POZIVA I STA VAM DAJE U OBAVEZU,PA SE MOZE LIJEPO VIDJEDI GDJE LEZE KORIJENI TERORIZMA I KO JE PREDODREDJEN DA TO BUDE !
Ima u dusi mojoj oziljak koji samo u snu boli. I ne znam od kog bola on je ostao, i da li je to bilo jutro ili suton kad se urezao u moju dusu...\" Takva je nasa dusa Srbska.
Ali ponekad, ne tako često, kad mi se zgadi laž, onda govorim istinu. Crno je, u teškom vremenu živimo, a živimo jadno i sramotno. Utjeha je samo što će oni koji budu posle nas živjeli, preturiti preko glave još teža vremena, i pominjati naše dane kao srećne. Čast hrabrosti, ali je bolje bez nje. Dobro je ne strepeti ni pred kim, ako se može, a još bolje ako se ne mora. Junaštvo traje tren, strah cijelog života, i pametnije je brinuti se za cio život nego za tren. Najbolje se bojati unapred, da se ne bi ubojao unazad
osvajalo je nešto što im nije bilo potrebno, i borilo se za carevinu, ne misleći da se ne tiče ni njih carevina ni oni carevine, što su saznala njihova djeca, za kojom niko ni glavu nije okrenuo, poslije. Dugo me mučila nekorisna misao,kako je glupo i nepravedno što su izginuli toliki dobri ljudi, za neku maštariju kojoj ni imena ne znaš
Kad Bog hoce nekoga da upropasti onda mu dadne srBsku pamet...
Sta radi dodik u cosku??? BAZDI!!! HAHAHAHAHAHAHA
DODIK SVE SE NE MOžE ZAVRSITI ZA 1 ILI 2 GODINE , BIćE DANA I ZA MEGDANA SAMO POLAKO. KO SE ZADNJI SMEJE NAJSLADE SE SMEJE.GLOBALNO ISLAM POSTAJJE TRN U OKU EVROPI I KAD POCNE RESAVANJE TOG ISLAMSKOG PITANJA U EVROPI ONDA I SRBI TREBA DA SE PRIKLJUCE A TO RESAVANJE CE BITI TEMELJNO I MATEMATICKI PRECIZNO TO JE ZAPAD ON SE BAVI ANALIZOM !!!
Šta je Bullmastif?Postavili te Merikanci,da presvuku S D S,pa si malo poslije pobijego sa lanca...Toliko si imo za kazat o SA-TE HE RANU,pa o sveme i svačemu,svakome podvaljivo,kauboja glumio,batine obećavo,a sad si počo da pričaš šta će i kako će Merikanci...Pa i poslijednoj bu dali je jasno odavno,to što si ti sad počo da pričaš,a to je da nam je tuđin stranac u našoj avliji,to je jasno ko bijeli dan,to je realnost,a ti bi htio,da se pitaš...e pa neće moći,ne zarad tvojih komšija u državi koju destruiraš,već zarad interesa jačih sila...a tu se zna,da vole ulizice,a ne takve narodne bajagi tribune,poput tebe,koji to zapravo i nije.Znam,da više respekta spram građana PC ima svaki realan političar iz federacije,nego ti pljačkašu naroda.A samo se ti bavi navijanjem i glupiranjem protiv BiH,pa forsiraj bajagi PC,pa ćemo završit na smetljištu istorije.Još pitanje za kraj,kad posta BL glavni grad PC,a gdje je bio centar vlasti prave PC? PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALE!
Cai evo genocida mi iz kyrca curi islamisto jedna ko ti placa internet predplatu da nije slucajno Fond majke Srebrenice. Navodis neke kolicine oruzja kojeg su Srbi dali babinim da se odbrane od vasih zlocina
@Srbin To znaju ovi tvoji sa Grabeža koliko smo im oteli naoružanja, raspitaj se malo kako su kukali kad dolaze u zonu 5.korpusa i koliko ih je izginulo . A čitav svijet zna ko je genocidan a to si ti i tvoji genocidaši, opet bi lagali i svoj epitet genocidaša pripisivali drugom, malo morgen, sm.radu sm.rdljivi. Kakav vođa takav narod, pedodik vas vodi u nestanak a to ste i zaslužili jer ste genocidni stvorevi iz genocidne tvorevine. Kako ste plitki zato vas niko ne želi nigdje, je.be vas ko god hoće a to ste zaslužili. Čekajte vi Ruse ali ćete se načekati, boli njih za vama neka stvar, bićete pašaluk i pod krušku ćete moći stati. A sad udri opet po lažima je.bo vas otac nacije ćosić.