Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ceriću, traži i ti od njih da ne koriste riječ \"terorist\" za svakog muslimana.
Otkad to da se u zemlji demokratije nesmije govoriti ISTINA.
5.8 million Israelis Get 100 Billion In US Tax Dollars While American States Are Falling Apart http://www.youtube.com/watch?v=A1SjEbP3Nxw&feature=player_embedded
24%,,,,nagu.en sam ost\'o. Mislite Ameri vam prijatelji....To vam dali malo verbalne podrske u ratu da nafta bude jeftnija od Fejsala. Kad to ne bude prioritet, imate dvije opcije...hajmo svi na vjeru pradjedova ili u Jemen. Nije lose,,,,opet imate opcije. Ma ipak bolje u Jemen pa dole cucite i jedite s poda. Nije to za Evrope,,,onako realno.
Jedan dan ce Bosnjaci i Palesinci vladati svijetom...samo sto pojedini to jos nisu skontali.......:))))
Pa ovo je planetarna majorizacija bošnjaka!
woeowdk
Pa jasno je da je to njihov igrac odnosno da prima naredjenja od amerike da bi kompromitovao Bosnjake. Zato mu ovdje niko ne moze nista.
Citam ove reakcije i nevjerujem da skoro niko nezna razliku genocida i drugih zlocina. A Bosnjacki narod ga je dozivio. Zalosno je to. A koje kriv za to? Pa svako ko se lati rijeci genocid za bilo kakav zlocin, genocid gubi svoje znacenje i tezinu cestom upotrebom te rijeci za svako nedjelo pocinjeno od strane jednog autoriteta. Zato molim Bosnjake, kao zrtve genocida, da tu rijec koriste pazljivo, i u datim trenutcima. A to sto Izrael Palestincima radi, jeste zlocin, ali ne i genocid.
Zamjerka našem uvaženom r.e.isu koji i poslije ovakvih i sličnih stvari opet traži dodirne tačke sa predmetnima, koje u biti ne postoje. Ovo argumentujem sa par a.jeta iz sure F.a.tiha koju mislim svi ovdje znaju \"....uputi nas na pravi put, put onih kojima si svoju m.ilost darovao, ne na put onih koji su protiv sebe srdžbu iazvali (Z I D O V I), niti na put onih koji su zalutali (K R S C A N I)
sijetimo se i Armenaca, njihove zalosti njih Turci pobise i danas to ne mogu priznati treba svuda isto pricati a to je bio pravi genocid
VELIKE ISTINE 11 Sept napio se muslimanski miš terorista i izgrizao izolaciju oko nosivog stuba na WTC-u koja je dovela do urušavanja. Irak Amerikanci su otišli da spase narod od samog sebe. Palestina, Jevreji jadni i ucviljeni narod kojeg terorišu palestinska djeca Sirija, demokratska zemlja Libija demokratija također, izborima svrgnut predsjednik Egipat , hoćemo faraona za predsjednika Tunis, malo da se nešto dešava
Jedno je sigurno, svu istinu koju negira Amerika i pored 11 Septembra, Iraka, Palestine i otvorene podrške jevrejima i godišnje vojne podrške od koje Amerika donira godišnje 5milijardi $ jevrejima samo za vojnu industriju i pored nuklearne koju posjeduju jevreji itd... Istina i istorija će biti ono što oni napišu jer sva istina će da izlapi i ostat će njihova istina za koju se dogovore i napišu. Amerika da kaže da je vrana 2011 god udarila u WTC i napiše to u istoriju za 50 godina svi bi vjerovali u to čak i oni koji su bili na mjestu događaja.
Sta vam znaci rijec \"mjenja\"?????? Da nije slucajno \"mnjenje\"!!!??? U skolu ovce, u skolu!
Ali u svakom slučaju, preporučujem da se nastavi sa upotrebom riječi \"genocid\" i \"srebrenizacija\" paralelno... ali imati na umu da protiv genocidno-mafijaške vlasti u Siriji nema intervencije demokratskog svijeta, jer tamo nema ni nafte, a tamo je i Izrael.
Možda bi se umjesto riječi \"genocid\" mogla koristiti riječ \"srebrenizacija\" i uložiti više napora da se svijetu objasni šta znači \"srebrenizacija\", jer na neki način pronalaženje leševa u libijskim bolnicama je neka vrsta \"srebrenizacije\"
I za Bosnu i za Palestinu (poput Libije), bitno je da se obezbijede kamerice i ostala oprema za prikupljanje informacija o tim genocidnim zahvatima da se zabilježi u istoriji.