Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mora se ukinut Pederacija i Sumski blentitet......to je jedini nacin za sve nas na bosanskom teritoriju...........ogromna je BIH........treba obezbjedit siguran teritorij......pozdrav svim BOSANCIMA (i hercegovcima naravno :))) a uvijek su hercegovci imali duze vratove da bosance vire preko planina sta rade :))))
Ama kad ce shvatiti ovi ameri da nema napretka dok nacionalisti vladaju sa svih EBENIH strana........ Pobijete gamad i ako ih ima milion, onda ce ostatak mozda poceti napredovat... MRZIM NACIONALISTEEEEEEEEEE
Da vam kazem i jednom i drugom !!! I vama iz Šumskog blentiteta i vama iz Pederacije ( ovi nazivi su mi pravo smijesni) Srbija je priznala zločin procesuiran od strane Medjunarodnog suda, najpriznatijeg u svijetu za ove stvari , a zločin koji je procesuiran na tom Sudu je GENOCID i samim tim nema se šta više diskutovati. Svaka čast na ovome za Vladu Srbije !!! Ipak rijetko ko danas prizna tako veliki zločin ! I nek je priznala ! I bila je dužna to da uradi jer je kriva ! Sad treba da se to pozitivno ocijeni od strane Bosanaca (al ne ovih blentitetskih i pederativnih, nego pravih Bosanaca s bilo kojim imenom). Jer gubimo svi koji živimo unutar granica Medjunarodno priznate BiH sa stalnim nacionalističkim pričicama...Negdje mora doći kraj tome....Zar da se stalno sukobljavamo ? Stalno da se mrzimo ? Izvinite al ja neću ! Mene interesuje lova, žene, poso, i da mogu roštiljat vikendom s kim ja hoću i gdje ja hoću...Sve ostalo je mračna iluzija !! Pozdrav !!
nije samo njima muka od muslimana, svima je! a zato su najvise krivi sami muslimani..
NECE KRST NA KRST. TO JE TO I NISTA DRUGO. POZDRAV SVIMA.
SAD ŽELE VIDJETI DA BIH ZAOSTAJE U REGIJI. TO ZNACI U PRIJEVODU.. NJIMA JE MUKA OD MUSLIMANA , TO JE ISTINA, NISTA DRUGO.. MISLIM DA JE OVA ZASTAVA IZA GRUZIJSKA ZASTAVA.
BiH ce zaostajat kao i sve druge slicne zaostale zemlje sve dok u njima ima moslemana
Razlaz, nego kako !! Ako talibanima nije dosta 24%, nek idu u Tursku ili nek ratuju protiv srba i hrvata da dovrsimo posao !!!!!!!!!!
@ OBILIĆ http://www.igenea.com/ Da bi se sam uvjerio u istinu napravi genetski test..Nije skupo.. Uvjeri se u svoje vlastvo .. Bosnje su prastari europski narod..Svoji na svome posljednjih bar 15 ooo godina..Stari i gordi Iliri u svojoj zemlji u svom jeziku .. Uvjeri se subaro od ovcije kozurine http://www.igenea.com/
Srbi u BiH nisu SRBI oni su VLASI (VECINSKI)..Pitajte svoje starije ko je to prije 50 godina vlahe zvao srbima..NIKIO govorilo s evlah vlah a ne srbin Uvjek se kazivalo VLAH VLAH... Nacertanje je posrbilo vlahe u BiH.. Otkud vlasi u BIH Vlahe je u Bosnu i Hercegovinu dovela odbrambena strategija Otomanske Imperije s ciljem obezbjedjivanja logistike pogranicnim Otomanskim trupama prema Ugarskoj, Veneciji C. Gori..(Bos Krajina . Lika Kordun Banija, Istocna Hercegovina..) Vlasi su stocari i zadatak im je bio obezbjediti..Maslo Sir,Meso Vunu i Koze i ostale proizvode neophodne za potrebe armade Otomanske imperije... Da bi stvar shvatili ..bacite pogled na industrijski razvijene EU zemlje..Gastarbajteri otkud tamo i zasto..... Toliko o vlasima .. Drugom prilikom o njihovim subarama od ovcije koze.
CHUJ DODO ..... DABA ....... JOJ SA-X VI STE NAJBOLJI !!!! JOE FULL RESPECT MAN !!!
Šta je kobiliću seljačiću maleni ? Kad dodo završi sa uriniranjem po svom narodu i pridruži se dabi, počet ćeš da obradjuješ tu njivu koju si stekao na genocidu.....maloumniče
Izbor je vaš!
srbadijo genocidna primitivna terorisicka fundamenalisicka i siledzijaska srpska skupino ratnih zlocinaca i genocidasa, idi primitivcu pa izzivljavaj svoje bolesne krvave fobije na cetnickoim sajtovima srbije, ovdje je sarajevo!!! treba zauvijek ovdje na sarajevu x zabraniti i brisati cenickut terorisicku srpsku i fasisicku propagandu! dosta vise!
Obožavamo vas :) zato vam i dajemo 12 poena uvijek.