Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@coco slazem se potpuno s tvojim komentarom,orijentiso sam moj na ektremicnoj fasistickoj ideologiji,,jer dok ona postoji nema mira i zivota narmalnim ljudima,a sto se tice domacih lopova zna Pipo dobro sta ko radi no sekiriki,ima nasih poznatih sinova koji su puni para krvi i lopovluka,,,jadan narod kad je svezanih ruku od onih koji sebe smatraju Muslimanom a pogotovo ONI IZABRANI koji rade u korist genocidasa i fasista,IZDAJICE! BiH4EVER!
@@pipo mislim da si mu dobro odgovorio. Samo da dodam. Ne radi se na zalost samo o potkradanju. Opasnost koju predstavlja srpski ektstremizam je velika. Ali isto tako nije mala ni opasnost od vjerskog fanatizma i netolerancije. Neka niko ne sumnja da je ono sto Arzija radi tolerancija. Ta kriminalka bi cinila daleko vece zlo kad bi joj se dopustilo. Ali ona (oni) to zna i idu korak po korak. Ako mozemo reci dodiku da je bandit, onda isto tako moramo reci vlastitim banditima sta su. Ako to ne uradimo onda nismo vjerodostojni i samo smo drugo lice slicnog ssranja.
Samo se ti @pura tjesi.
pipo ti si idiot ... ti vidis kloca iz laktasa a ne vidis ove nase idiote sto me podkradaju svakodnevno . taj laktaski vozd ima svoju kucu , te sve sto krade , krade iz svoje kuce , a ti otvori oci i vidi k\'o tebi krade u tvojoj kuci (moze se rec\' i kanton, al \' bolje entitet :D) i ko ti hara po kuci :D razmisli i dosta sa tim patriotizmom. kloc , drzava nam nije priznata iznutra... :(
Mislim da Amere neuporedivo više interesira radikalni islam u Bosni nego ti koje ti pobroja. E moj Pipo, težak je život tvoj ali misli pozitivno
Hoceli nam FBI pomoc za hvatanje baba roge genocidnom crnom gradu koja je pustena na slobodu,a u isto vrijeme uhapsit i krvolonog mladica kojeg licno cuvaju fasisti genocidni tadic i jeremic!a usput i vlikog ideologa genocida cosica,uz ruku draskovica i taotice tadica,pa otic do crne gore i genocidnog desne ruke milosevica krvavog fasistu bulaovica,pa se vratit u Bosnu i Hercegovinu i zatvorit za sva vremena debelog lopova i fasistu s laktasa! BiH4EVER! BiH4EVE!