Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj jozo.......a!!!! no coment
Slavonko, tuknes mi na loj cak dovde. Srpkinjo i ti si mi neko naivno bice, pa zar ti nije jasno gdje i skim zivis ili si zivjela i kakav je ovo internet portal? Nadalje, svaki hrvat ili srbin je ili lud ili mu noge smrde ko placa pretplatu za ovu televiziju. To nek im placaju nasi talibani i poturice, program i jeste radje za njih na zadovolji njihove interese i njihovu tastinu.
\"Naime, prijenos uživo ovoga, po mnogima najvažnijeg društvenog događaja u BiH\" Ahahaha, sto se nasmijah:)))
@ moderatorima Gospodo, pokušala sam da vam ovu poruku pošaljem e-mailom, ali nisam znala vašu adresu i poruka nije otišla. Zato vam pitam javno: imate li vi pravo da objelodanjujete e-mail adrese čitalaca? Ukoliko bilo ko, kao i vi, zloupetrebi ovu vašu grešku, preostaje mi jedino da tužim i vas i eventualne korisnike. Ko s djavolom tikve sadi, o glavu mu se razbiju.
@Srpkinjo [email protected] Javim ti se! Jesi li udata?
Da li ista u ovoj državi moze proci a da se ne spomenu nacionalnosti? Zar niko ne konta da smo svi ovje u BiH u istim gov..ma, bez obzira na naciju. PROBUDITE SE JEDNOM SVI, 1995 je bila prije 14 godina: Malo je vremena za svađu,premalo vremena.
HIMNA BOSNE I HERCEGOVINE Una Sava Drina, more Jadrana, Bosna i Hercegovina vila Balkana. Gordi stećak drevni, nikao iz sna, Bosna i Hercegovina sva od prkosa. Snježna kruna, zlatna njedra, pleća kamena, Bosna i Hercegovina diva stamena. Naprijed zemljo moja, jedna jedina, svojih kćeri i sinova, svojih naroda! Vječna naša Bosna i Hercegovina!
@ Slavonka Prvo, može me na ovom portalu ušutkati samo administrator. Drugo, očito ste izgubili smisao za shvatanje ironije. Ne čudim se i opraštam vam. Treće, znate li vi uopšte šta su ilahije i kaside? I četvrto, mi ne bi pobjegli od Oluje, branili bi se!
@Srpkinja Vama treba još jedna Oluja pa se nakon toga dogovarajte. Kako te samo nije stid pogotovo Srba iz Slavonije? Fuuuj ovco jedna. I uz put ne znam šta je bilo ove godine RTRS-u da uđe u ovaj projekat. E vala neka nisu dali iako koliko sam upratila signala je bilo svugdje u BiH osim u Širokom Brijegu i Međugorju. To je bio razlog da ovaj Pavković sve prolongira za dan poslije. A ti Srpkinjo više ni jedne. Pojma nemaš šta pišeš.
CESTITAM TV BiH STO NIJE PRENOSILA ANTIBOSANSKI PROGRAM VECERNJAKOVOG PECATA,DOK SE FEDERALNA TV JOS JEDNOM DOKAZALA DA JE PROTIV JEDINSTVENE DRZAVE BIH. PECAT JE VELIKA SRAMOTA.Mislio sam da su prosle godine slucajno mafioza Dodu proglasili za licnost god.Taj neki pecat je dao pecet da nisu odustali od Bobanove tvorevine, te i ove godine kad je Dodo napustio razgovore dobiva nagradu.Tihic je dobivajuci pecat u B.Luci i sad u Mostaru jos jednom dokazao da je isti kao i komsija mu ABDIC.Savjetnik Doda pop Grigorije isto je bio nominovan za nagradu .vidili taj pecat da Reis dobiva samo svjetske nagrade ali fala im sto ga nisu izmjesali sa ovom bagrom. JOS JEDNOM SVE CESTITKE TV BiH. Pa ovo nije prenosio ni zagreb.Jos jednom i corad vidi politiku pecata FUUUUUUUUUUUUUJ.
@ Hrvat Predlažem da se dogovorite sa Televizijom Republike Srpske, čim dobijete svoj TV kanal. Pa da naizmjenično, najmanje tri puta sedmično, prenosite \"koncerte\" ilahija i kasida. Možda bi tada Bošnjaci bili zadovoljni.
eto ti jednakopravnosti nas Hrvata... I skime da se dogovaras ?
NEK NIJE BILO PRIJENOSA JER KAO I SVAKE GODINE SE OD VODITELJA PA DO DOBITNIKA UVOZE PA TAKO ZVUČI CINIČNO VEČERNJAKOV PEČAT BiH!TREBA DA SE ZOVU VEČERNJAKOV PEČAT CROATIA!VIŠE MI JE DOSTA DA GLEDAM ONOG DUŠKA VEĆ KAKO SE ZOVE Jadno!!!!IZ ZAGREBA ČAK MORAO DOĆI VODITELJ U MOSTAR!!
Najvažniji društveni događaj u BiH, ma daj bogati... Što se mene tiče, nemam ništa protiv prenosa, gledala ga ne bih jer mi je taj vid manifestacija čista glupost, ali neka ga za one koje zanima i koji ne žele da to propuste... Poruka Hrvatima i Bošnjacima i Srbima: De popustite ba malo sa tim glupim prepucavanjima...dosadni ste postali...
kol\'ko j enovinar uz\'o za ovo \"najvažniji društveni događaj u bih\". jao jao jao