Jozo Pavković
0

Sabotiran prijenos "Večernjakovog pečata"

FENA
Glavni urednik i direktor Večernjeg lista BiH Jozo Pavković izrazio je ozbiljnu sumnju da je dio ljudi iz BH televizije sabotirao sinoćnji televizijski prijenos manifestacije Večernjakovog pečata iz Hrvatskog doma "Herceg Stjepan Kosača" u Mostaru.

Pavković je u izjavi za Fenu kazao kako je Federalna televizija kao njihov partner izvršila sve produkcijske obveze, no da BH televizija, koja FTV-u pruža servis u odašiljanju signala, nije omogućila da se taj signal vidi na TV prijamnicima u cijeloj BiH.

Naime, prijenos uživo ovoga, po mnogima najvažnijeg društvenog događaja u BiH, FTV i TV Republike Srpske najavile su jučer u svojim programima. Radio Federacije i Radio Herceg-Bosne su također ostali bez signala.

"Ovim incidentom je nama načinjena golema šteta te ćemo zatražiti službeno očitovanje od BH Televizije i Federalne televizije", kazao je Pavković te se ispričao svim gledateljima i slušateljima, dodavši kako će Federalna televizija večeras u 21.30 sati emitirati snimku Večernjakova pečata iz Mostara.