Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
racku formirati!!! nece te biti poslije izbora!!!
ovi Bosnjaci sto se po potrebi potpisuju kao Srbi ili Hrvati su smijesni ko\' crtani film potpis HDZ pa onda u recenici \"djep\" valjda dzep majka mu stara
Napokon jedan loš potez i ioš gora izjava, hrvatima je jedino ostalo da daju podršku HDZ 1990 i HSP BiH! Od Čovića nema koristi previše se zalaže samo za sebe.
Ovaj samo pomaze Dodiku a sebi pravi jamu. Pa imali ijedan Hrvat sa politickom moci koji ovu bruku i sramotu Hrvata moze sprjeciti na vrijeme? Uvijek kad Hrvati nesto muljaju sa Srbima uvijek samo Hrvati deblji kraj izvuku. Pa jeli od istorije se nista neucimo????
pa šta je ćovjek slagao, sda neće sa njima u koaliciju već sa 90, normalno da će preko srba ići na izvodzenje svojh ciljeva. vala neka više dobiju i taj treći i bujrum
Oni me ugrožavaju kao Hrvata. Lopove iz sva tri naroda treba strpati u zatvore. Trebaju nam nove stranke i novi ljudi. Za novu BiH u ujedinjenoj Europi.
jovo,jesi li ti stvarno toliko glup
...e, to ostavljamo tebi da razmisljas.....
A sto je veci lopov Covic ili Dodik od Silajdzica,Ganica ,Izetbegovica,Bicakcica,Brankovica, idr.Jel zato sto nisu Bosnjaci ili
moj dragane ti i mile mozete formirati vlast samo u zatvoru a tamo ce te obojca zavrsiti
Prozirno i za jednog sir Olivera.Pobjeđuje HDZ\'90. Da si ti Olivere normalan čovjek kao Željko možda bi bošnjaci glasali i za tebe ali...... zapitaj se zašto ne.
@jovo Kakva je razlika izmedju srba i Monike Levinski???? Monika ga prvo pop.usi, pa se qu.rci, a srbi se qu.rce, pa ga PO.PU.SE! :-)))))))))))
oni ti ga pushe komsicu, komsiiicuuuuuuuuuu, komssiiiiiiiiiicuuuuuuuuuuu oni ti ga dudlaju komsicu, komsiiicuuuuuuuuuu, komssiiiiiiiiiicuuuuuuuuuu oni ti ga lizu komsicu, komsiiicuuuuuuuuuu, komssiiiiiiiiiicuuuuuuuuuuuuu samo ih gazi komsicu, komsiiicuuuuuuuuuu, komssiiiiiiiiiicuuuuuuuuuuuu
nije frenk da ten... nego Frenk the tank xD LooL
ovaj glavonja bi vise volio BH podjeliti nego hljeba se najesti...