Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20 Godina poslije... ljudi lete na mjesec na godisnji. Kod nas i dalje vijest "Sa prvim snijegom stigli i problemi"
Ma dajte, putevi su prohodni, svako ko ima dobre zimske gume ide bez problema. Ovim vozačima šlepera teško staviti lance i onda svi imamo problem. U normalnim zemljama prije uspona stoji policija i natjera sve vozače teretnih vozila da stave lance. U nas prepušteno sve na savjest vozača.
@WillyWonka nisam ni jednom vidio policiju ni na jednom usponu niti prije uspona u njemackoj,
@100kaa Koliko to planinskih prevoja ima u DE?? Da si prosao zimi kroz Austriju onda bi vidjeo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vise hiljada gradjana sa nekoliko stotina automobila 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Vala kenjate s tim "pada snijeg, neprohodni putevi". Nađite gdje u Evropi ili Americi ceste budu čiste dok pada velik snijeg, pa se onda opet ovdje javite i komentarišite opet. Kakva neukost.
Iznenadio ih snijeg u Decembru...
Opet zimske službe uhvatilo nespremne.Iznanadio ih snijeg koji najavljuju danima.
Ovo je sramota. Iz godine u godinu isti problemi iznenadio ih snijeg u decembru. Bosni i Hercegovino zašto te uništavaju ovi ljudi???
Cuj velika kolicina cnijega na cesti!!! To je samo kod nas 2cm snijega - velika kolicina.
Nisam baš mlad. Ali još uvijek ne gubim nadu da ću jednom pročitati vijest "zimske službe spremno dočekale najavljene padavine"...
Iznenadio snijeg Bošnju sa gumama kojima je šara kao na hurmašici, al mogu one još jednu sezonu
Ipak nas je iznenadio snijeg u decembru, da je pao u junu ili julu druga bi prica bila...bilo bi vremena da se pripreme
Kao i svake godine iznenadio snijeg......
Ebo ga dan i snijeg i sve svake godine.. Kad pročitaš, rekao bih palo snijega kao onomad 2012. godine. Sasvim normalni uslovi za voziti, odlični štaviše. Nije ni čudo da je snijeg problem kad imamo kurceve vozače. Dobre zimske gume, oprezna i koncentrisana vožnja, držanje rastojanja i garantujem da niko neće imati problema. Poznavajući naš mentalitet, srklet i krkanluk, očekujem da se do večeras ispuni rubrika crne hronike, kad papci sjednu na karambolku jedni drugim.
Kad su sve uništili i pokrali,a putevi kao da se pravili 1940te
Logično 😂😂😂
Dajte ba mediji sta zakuhavate odma, pa snijeg je prirodna pojava svugdje u svijetu stvori probleme u saobracaju ne samo kod nas. Sta ste vise
A oni ga spremni cekaju u kotlinama kad on zapada na planinskim prevojima... nikako procjeniti gdje ce padati misha mu