Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ne mogu a da ne prokomentarišem ovo. Objakat je Imzitov i to zna cijela Dobrinja. Izgrađen bespravno na tuđoj zemlji. Kuća nije ruševna što se vidi na slikama i u njoj živi porodica časna i poštena koja se \"borila\" dok su ovi ko Muharem i njemu slični jasali po Evropi izbjegavajući pušku!!!!! Ljudskom poganliku kraja nema! Fuj! Treba ga tužiti za neovlašten ulazak na tuđi posjed!!! Ko je dao dozvolu Imzitu da gradi objekat nek da i Muharemu!
stvarno ste vi svi idioti pa vi svaku vijest morate komentarisati na najru\\niji na;in
e moj muha...trebaju ti jaja ko u noja da budu pa da skocis....
skoci majmune pa oostavi tu kucu nama ku..rac bi ti skocio
jos samo da znate da je radnicma na imzit pumpama plata 550km mjesecno ,,, plus moraju da potpisuju da primaju topli obok koji nikad nisu primili ,, utaja poreza uuuu lopoviii
Nije zavod za izgradnju nego zavod za planiranje ....
Šta onda tu radi načelnik općine?? Trebao se na krov popeti direktor zavoda za izgradnju.Mislim da je dezinformacija da je neko od ovog čovjeka tražio da otkupi tu kuću jer ni zavod ne može biti prodavac bivše društvene imovine.Ako idu na tu kartu onda se još više može iskomplikovati jer eksproprisano zemljište nije privedeno njenoj namjeni.Jest da su devedesetih radnici zavoda iako pripravnici dobivali kao od šale stanove kojih je bilo bruka a sa kojima je ,,legalno\'\'raspolagao zavod.
...tako i toliko mutljavine u toj nasoj BIH,da tako nesta se ne desava ni u Somaliji...
Ovo bas lici na predizborni fol....
koliko se razumijem, a razumijem se.ova kuca je vlasnistvo zavoda za izgradnju. i kako je i receno u tv prilogu, oni su od covjeka trazili 480 000 Km da je otkupi i da je onda srusi ako zeli. mislim, na stranu nacelnik hadzic i sve, ali ta kuca je fakat problem zavoda, a ne opcine....
Ratni profiter a ne RVI ali ajde kod nas se sve okrenulo naopako ... fujjjjjjjjjjjjj ako Damir njemu izadje u susret i porusi staru kucu nikada vise nece dobiti podrsku ljudi iz opstine Novi Grad ....
Izvini ako neznam. Ja nisam pravio kuću pa sam neinformisan ali kako sam čuo stranke zahtjev za urbanističku saglost i građevinsku dozvolu predaju općini.U općini provjeravaju podatke o vlasništvu tj. upoređuju katastarsko stanje sa stanjem iz gruntovnice.U urbanizmu imaju regulacioni plan po kojem izdaju urbanističku saglasnost.Samo ako je nešto mimo regulacionog plana traže mišljenje zavoda za izgradnju.Neznam na kojem nivou rade građevinski inspektori jer ih u nekim općinama ima a u nekim nema.Vjerovatno si i ti u pomenutoj općini Novi Grad gdje je najviše nelegalno izgrađenih objekata u gradu koji se mjere na desetine tisuća.Neznam ni ko je kriv što se otimaju parking prostori i zelene površine od stanara kolektivnog stanovanja dodljeljujući zemljište za izgradnju tajkunima.To se naroćito odnosi na ,,A\'\' fazu Alipa.Polja.Malo se zapitaj imali šta općina sa ovim.Možda i nema.Možda to sve rade pojedinci ili pojedine stranke.
ma klinac bi on skocio........budala koja zeli cijelu porodicu istjerati iz kuce i srusiti im krov nad glavom da bi napravio parking i treba skociti.
joj damira i muahrema na krovu. dva lopova malo veca (glasao za sdp). cuj fitnes centar gdje rade rvi. kakve li su tu vjezbe. koja lopovska bagra.
Korupcija i mutljavina na sve strane u BIH je to zasto nikada ne razmisljam da nesto pokrenem u BIH,i ako bih mogao,ali ne postoji neka dobra klima za to dole,i ako nisu problem novci,ili uzeti kredit u svaka doba za biznis.